Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 5 iulie o vreme predominant frumoasă cu temperaturi până la 29 de grade

Prognoza meteo 5 Iulie 2014 pentru Romania

Sâmbătă, 5 iulie 2014, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi, cu precădere în regiunile vestice. Prognoza meteo 5 Iulie 2014Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade. Cerul va fi variabil în sudul țării și la munte unde, cu totul izolat, vor fi condiții să plouă slab și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat.

În Olteniţa, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28 … 29 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Pe Litoral, va fi cer senin, vânt de 5 m/s, dinspre N, iar maxima zilei: 25°C.

Prognoza meteo 5 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 1 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie