Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Schimbare printre consilierii locali PSD: Pleacă Aprodu și vine Paraschiv

Elisabeta Genoa

Consilierul PSD Marian Aprodu lasă locul său liber. Pentru încetarea de drept a mandatului acestuia s-a trecut la vot secret. Din 14 consilieri prezenți în ședința lunii august nu a existat nicio împotrivire și nicio abținere. Următorul de pe lista consilierilor locali PSD este Sergiu Paraschiv, cel care urmează să ia în primire mandatul de consilier, începând cu ședința lunii septembrie, când va depune jurământul.

La începutul lunii august, Marian Aprodu a depus cererea de demisie la Primăria Oltenița. Acesta făcea parte din Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale ”Prof. Lucian Pavel” (Șc. nr. 2). Prin validarea mandatului următorului consilier PSD de pe listă, Paraschiv va prelua și obligațiile pe care le avea Aprodu.

Pentru constatarea încetării mandatului de consilier al lui Marian Aprodu s-au luat în considerare demisia consilierului și două articole din Legea 393/2004 privind statutul aleșilor locali și Legea 215/2001 privind administrația publică locală.

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie