Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ședinţe de acupunctură sujok, kinetoterapie, gimnastică medicală, drenaj limfatic, masaj medical, reflexoterapie la Cabinetul de Recuperare Medicala Oltenița

Acupunctura este parte a unui sistem integrat de asistenţă medicală primară, cunoscută sub numele de Medicina Tradiţională Chineza (TCM), care are o istorie neîntreruptă de mii de ani în China şi în alte părţi din Asia de Est. Originile acupuncturii în China pot fi urmărite cel puţin patru mii de ani, fiind unul dintre sistemele cele mai eficiente şi mai vechi de îngrijire a sănătăţii din lume.

Astăzi, acupunctura este o formă din ce în ce mai populară de îngrijire a sănătăţii, care este folosit de oameni dintr-o gamă largă de medii culturale şi sociale. Acupunctura ajută la prevenirea îmbolnăvirii, precum şi menţinerea stării de bine, tratează în mod eficient o gamă largă de boli acute şi cronice, tratează cauza principală a bolii, precum şi simptomele.

În Olteniţa, orice afecţiune se poate consulta şi apoi vindeca în Policlinica Spitalului Municipal Olteniţa, la etajul 2, Cabinetul de Recuperare Medicală, între orele 8,00-11,00, iar între orele 16,00-18,30 mergi la Cabinetul de Recuperare Medicală din Str. Argeșului, lângă stomatologie. Programările se fac la numărul de telefon 0721 170 958.

O mulţime de afecţiuni se pot trata: hernie de disc, lordoză, scolioză, cifoză, coxartroză, lumbago, sciatică, obezitate, tabagism, riduri, afecţiuni endocrino-metabolice, ale sistemului nervos sau osos, afecţiuni de colon sau splină, ale vezicii biliare, urinare, afecţiuni respiratorii, migrene, etc.

Profesor de kinetoterapie şi recuperare post-traumatică, specialist internaţional în acupunctură su jok, Gabriel Cotea, cunoaşte modalităţi de vindecare şi îngrijire a sănătăţii, afecțiunile pe care nu le rezolvă medicina alopată putând găsi alinare în metodele folosite în cabinetul său.

La Cabinetul de Recuperare Medicală din Policlinică se practică şedinţe de acupunctură sujok, kinetoterapie, gimnastică medicală, drenaj limfatic, masaj medical, reflexoterapie, cu rezultate pentru pacienţi.

Cabinetul nou amenajat din Str. Argeșului se află la etajul superior, lângă Salină. Aici se face recuperare în cazul mai multor afecțiuni : cardiologie, reumatologie, afecțiuni respiratorii, endocrinologie, ortopedie, traumatologie, dar și în medicină sportivă. Se lucrează pentru recuperare în kinetoterapie și acupunctură, recuperare medicală cu rezultate benefice pentru organism.
Echipa medic cardiolog Igor Rusu – kinetoterapeut Gabriel Cotea este alături de tine și garantează cu atenție și devotament în calitatea actului medical.

În culturile orientale tradiţionale, stilul de viaţă impunea o conduită igienică şi alimentară, un ritm echilibrat de existenţă şi comuniunea dintre om-natură-divinitate. Acupunctura, preparatele din plante medicinale, masajul şi multe alte practici terapeutice erau uzuale.

Ele ar trebui să facă parte din stilul de viaţă al nostru cotidian, al tuturor civilizaţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 2

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

Corespondenta la redactie