Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Te chemăm alături de noi: Selectăm copii pentru Școala de Handbal și de Minihandbal

Îți place handbalul? Vrei să îi înveți tainele? Ești amator să îți faci noi prieteni? Dorești să participi la competiții și să afli cât ești de înzestrat? Dacă ai dat un răspuns pozitiv acestor întrebări, te așteptăm să vii cu noi. Și mișcarea este pozitivă. Ea înseamnă sănătate, minte ageră, deprinderi ale reflexelor, dorința de performanță.
Și fii sigur că dacă asta vrei, așa va fi.
Te așteptăm la selecție pentru școala de minihandbal și de handbal, iar pentru asta, ai nevoie de intenție de joc și disponibilitate…ah, și încă ceva: să ai între 6 și 14 ani. 

Să facem cunoștință. Suntem profesorii de sport Cristiana Drăgan și Răzvan Bobocică și vă așteptăm să formăm Echipa la Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Neagoe Basarab” Oltenița, luni și joi, între orele 14,00-17,00.

La alte întrebări vă răspundem, dacă apelați 0747 303 873 (Prof. Cristiana Drăgan) sau 0767379629 (Prof. Răzvan Bobocică).

Fii sportiv! Fii învingător! Alege și învață să fii un sportiv învingător! Handbal Grup Oltenița este cu tine! 

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie