Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Transpiratie excesiva? Iata ce afecțiuni poate ascunde aceasta

Transpiratie excesiva? Iata ce afecțiuni poate ascunde aceasta

Vara, corpul nostru are tendința de a transpira mai mult, din cauza temperaturilor ridicate și a nivelului de umiditate din atmosferă. Cu toate abundentcă transpirația are beneficiul de a elimina toxinele din organism, trebuie să mergem la un consult medical dacă transpirăm mult și în celelalte sezoane sau dacă transpirația excesivă este însoțită de bufeuri, dificultăți de respirație sau iritații ale pielii. În general, cazurile de hiperhidroză sunt incluse în trei categorii mari: indusă emoțional (afectează în principal zona axilară și palmele), hiperhidroza localizată și hiperhidroza generalizată.

Iată câteva afecțiuni care pot fi indicate de transpirația excesivă:

– dereglări ale sistemului nervos;
– dezechilibre metabolice;
– tulburări tiroidiene;
– neuropatie diabetică și diabet zaharat;
– gută;
– instalarea menopauzei;
– intoxicație cu mercur;
– anxietate;
– alcoolismul cronic.transpiratie

Atenție si la alimentele sau băuturile care pot declanșa sau agrava transpirația excesivă, cum ar fi: mâncarea picantă sau foarte condimentată, nicotina din tigari, cafeină.

Sursa: www.elucere.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

89 + = 99

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie