Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Transpiratie excesiva? Iata ce afecțiuni poate ascunde aceasta

Transpiratie excesiva? Iata ce afecțiuni poate ascunde aceasta

Vara, corpul nostru are tendința de a transpira mai mult, din cauza temperaturilor ridicate și a nivelului de umiditate din atmosferă. Cu toate abundentcă transpirația are beneficiul de a elimina toxinele din organism, trebuie să mergem la un consult medical dacă transpirăm mult și în celelalte sezoane sau dacă transpirația excesivă este însoțită de bufeuri, dificultăți de respirație sau iritații ale pielii. În general, cazurile de hiperhidroză sunt incluse în trei categorii mari: indusă emoțional (afectează în principal zona axilară și palmele), hiperhidroza localizată și hiperhidroza generalizată.

Iată câteva afecțiuni care pot fi indicate de transpirația excesivă:

– dereglări ale sistemului nervos;
– dezechilibre metabolice;
– tulburări tiroidiene;
– neuropatie diabetică și diabet zaharat;
– gută;
– instalarea menopauzei;
– intoxicație cu mercur;
– anxietate;
– alcoolismul cronic.transpiratie

Atenție si la alimentele sau băuturile care pot declanșa sau agrava transpirația excesivă, cum ar fi: mâncarea picantă sau foarte condimentată, nicotina din tigari, cafeină.

Sursa: www.elucere.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 74 = 75

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie