Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un nou cutremur în această dimineață

Un nou cutremur de 3,8 pe Richter s-a produs miercuri dimineață în zona Vrancea, județul Buzău. Seismul s-a produs la ora 2 şi 24 de minute, la o adâncime de 131 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului.
CUTREMUR
Este al cincilea cutremur produs în Vrancea, în doar 2 zile. Ieri, la prânz, seismografele au înregistrat o mişcare a pământului de 3,3 pe richter la ora 13, înainte de acesta fiind alte trei cutremure cu magnitudine de între 2,5 şi 3,1. Cel mai puternic seism de anul acesta a fost de 5 pe scara Righter şi s-a înregistrat în  29 martie, tot în zona seismică Vrancea.

cutremur

Luna aceasta, în România s-au produs opt cutremure în zona seismică Vrancea, cu magnitudini cuprinse între 2,5 și 3,8 grade pe scara Richter.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

85 − = 83

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie