Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un oltenițean accidentat mortal la Frumușani și un șofer fără permis

În seara de 9 septembrie a.c., L. Marian, de 47 ani, din Bucureşti a accidentat mortal pe D. Cristian de 56 de ani din Oltenița.

I. Marian conducea un autoturism pe DN 4 în afara localităţii Frumuşani în timp ce pietonul s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Accident grav

Poliţiştii au constatat că şoferul poseda permis de conducere şi nu se afla sub influenţa alcoolului. Acestuia i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit polițiștilor, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului în dosarul penal întocmit pentru ucidere din culpă.

Autoutilitară, condusă pe Șoseaua Călărași de un bărbat fără permis de conducere

Poliţiştii din Olteniţa au identificat în trafic, pe şoseaua Călăraşi, la data de 9 septembrie a.c., o autoutilitară, condusă de U. Gheorghe, de 62 ani, din comuna Mihăeşti, judeţul Argeş.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că bărbatul care conducea autoutilitara nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 6 = 2

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie