Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 10 octombrie vreme frumoasă

Vineri 10 Octombrie 2014, vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal în această Vis de toamnaperioadă a anului în cea mai mare parte a ţării.

Maximele zilei vor fi cuprinse între 16 grade pe litoral şi 25 de grade în regiunile intracarpatice. Cerul va fi în general senin, iar vântul va sufla mai tare în nordul Moldovei şi în sudul Banatului. Pe arii restrânse, în zonele joase, mai ales dimineaţa va fi ceaţă.soare 5soare 2soare 5soare 5

Vreme frumoasă şi mâine în Oltenița. În condiţii de cer mai mult senin, de la cele 8…9 grade din zori, până la amiază mercurul din termometre urcă până la 20….21 de grade. Dimineaţa sunt condiţii de formare a ceţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 63 = 67

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie