Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 18 iulie la Olteniţa temperatura maximă va fi de 28…29 de grade

Vineri vremea va fi instabila, cu cer noros si şanse de averse. Izolat sunt condiţii de grindină. Maxime termice de până la 32 de grade Celsius.

http://www.stirimeteo.com/wp-content/uploads/2014/07/output_gYylmK.gif

Vineri, 18 iulie 2014, vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice, local în zonele de deal şi de munte, în estul şi în sud-estul ţării şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea intensificări în estul ţării şi la munte, dar trecător, şi în celelalte regiuni în timpul averselor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade, iar cele minime între 12 şi 22 de grade.

În Olteniţa, vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor cădea averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, iar maxima zilei: 29°C.

Prognoza meteo 18 Iulie 2014

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 1 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie