Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 19 septembrie vreme frumoasă de început de toamnă

Vineri, 19 septembrie 2014, vremea va fi predominant frumoasă ziua, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de mediile climatologice ale perioadei, în aproape toată țara.

Priveliste toamnaCerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în a doua parte a nopții în vestul și sud-vestul teritoriului, unde va ploua pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade, iar cele minime între 1…3 grade în depresiunile intramontane și 15…16 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Spre dimineață, în zonele joase, izolat se poate forma ceață.Inca frumos

În Oltenița, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească, spre 9 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

60 + = 62

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie