Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 26 septembrie maxima termica mai scazuta decat in ziua precedenta

Vremea vineri in tara
ploiosVineri ploile revin si vor cadea pe arii mai extinse jumatatea de sud a tarii, unde sunt posibile si cantitati de apa mai importante. Vantul va prezenta usoare intensificari in sud-est si la munte, precum si in extremitatea de vest. In aceste conditii, temperatura va avea valori mai scazute – maxime de numai 12 grade in sud-vest si cel mult 21 de grade in est.
Vremea vineri in OltenitaCopaci si cer toamna
Si in Oltenita norii acopera cerul si temporar va ploua – mai ales in a doua parte a zilei. Maxima termica, mai scazuta decat in ziua precedenta se va situa in jurul valorii de 17 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

38 + = 42

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie