Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 3 octombrie : vremea rămâne rece

VINERI, 3 OCTOMBRIE. Vineri vremea continuă să se răcească, mai ales în jumătatea sudică şi drept urmare după-amiaza termometrele arată maxime cuprinse între 10 grade în Bucovina şi cel mult 19 grade în Banat şi Lunca Dunării.

Imagine naturaCerul continuă să fie acoperit de nori în cea mai mare parte a zilei şi plouă pe arii relativ extinse în zona montană, local în vest în centru şi în nord şi doar izolat în celelalte regiuni. La altitudini mai mari de 2000 m, ploile se transformă în precipitaţii mixte. Vântul suflă mai tare şi accentuează senzaţia de rece în sudul Banatului şi pe litoral. Izolat se va semnala ceaţă.Toamna

 VREMEA ÎN OLTENIȚA. Vremea rămâne mai rece decât în mod obişnuit cu maxime de 17, cel mult 18 grade. În prima parte a zilei soarele e încă ascuns dupa un strat noros mai consistent, dar treptat îşi face loc printre nori.

Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 2 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie