Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vineri 8 august temperatura până la 34 de grade

Vineri, 8 august, în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de deal și de munte, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântulinstabilui.

 

Îndeosebi în zona Carpaților Occidentali, ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară la amiază, cerul va fi variabil, iar manifestările specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în Dealurile de Vest și 34…35 de grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 12 și 24 de grade.

În Oltenița, vremea va fi în continuare călduroasă, astfel încât la amiaza se va înregistra o temperatură în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și în primele ore ale nopții, când vor fi condiții pentrusun ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, vântul va înregistra 4 m/s, dinspre SE, iar maxima zilei: 34°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

86 − = 84

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie