Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Voi dormi cand voi muri.

Voi dormi cand voi muri.

Succesul înseamnă să cazi de nouă ori şi să te ridici de zece ori.

Nimic nu este mai important decât pasiunea. Indiferent de ceea ce vrei să faci cu viaţa ta, pune pasiune!

Secretul succesului nostru este munca multă, norocul şi sinceritatea şi faptul că niciodată nu ne-am dezamăgit fanii, mereu le-am oferit motive de a mai veni la concertele noastre. Ei ştiu că se va merita să plătescă un bilet la un show de-al nostru.

În fiecare an îmi propun să o las mai moale, dar nu mă pot abţine, aşa că, fac ce simt. Suntem norocoşi că muzica noastră se adresează tuturor generaţiilor, de la copii, adolescenţi, până la persoane de 60 de ani! Asta am sperat mereu să facem, la fel ca cei de la Rolling Stones.

A fi îndrăgostit este egal cu durerea de genunchi.

Nu vei învinge până nu îți va fi teamă că pierzi.

Tot ce am sunt chitara asta, corzile astea și adevărul.

Crezi în dragoste. Crezi în magie. La naiba, crezi în Moș Crăciun. Crezi în alții. Crezi în tine. Crezi în visele tale. Dacă nu o faci tu, atunci cine o va face?

Ia-mă de mână și o vom face. Jur !

Jon Bon Jovi

Născut John Francis Bongiovi Jr., la 2 martie 1962 la Perth Amboy, New Jersey, Jon Bon Jovi este și actor nu doar chitarist și compozitor american, lider și vocalist al formației Bon Jovi.

A fost ales de revista „People” (SUA) între primii 50 cei mai frumoși oameni din lume în 1996, iar în noiembrie 2000 Bon-Jovi-jpgaceeași revistă l-a desemnat cel mai sexy star rock. A fost audiat pentru rolul lui Ashe din „The Crow: City of Angels” (1996), dar a pierdut în favoarea actorului francez Vincent Perez.

Are patru copii cu Dorothea Hurley: Rose (b. 1993), Jesse James Louis (b. 1995), Jacob Hurley (b. 2002) și Romeo Jon (b. 2004).

Cântecul „August 7” de pe albumul său solo „Destination Anywhere” a fost dedicat fiicei prietenului și managerului său Paul Korzilius, care a murit la vârsta de 6 ani pe data de 7 august 1996, în circumstanțe misterioase.

Îi place să se uite la filme, să conducă, să doarmă, să mănânce de la fast-food, să meargă la sală, să joace fotbal și, de asemenea, să petreacă timp cu familia și să se joace cu câinele său Copper. Îi place să poarte blugi și cămăși. Are ochii sensibili la lumina soarelui și la fumul de țigară, din acest motiv purtând mereu ochelari de soare. Primăvara are mereu alergii și febră ridicată.

A început să fumeze în 1994 în timpul filmărilor pentru „Moonlight and Valentino”. S-a lăsat o vreme, pentru a fuma din nou după turneul din 1996 din simplul motiv că îi place să fumeze. Mama sa este Carol Sharkey, unul dintre primii iepurași Playboy.Jon-Bon-Jovi1

Acționar majoritar al Philadelphia Soul (echipa care joacă în Arena Football League). Trupa sa „Bon Jovi” a devenit cunoscută după ce a câștigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor `80. Cântecul câștigător a fost „Runaway”. Albumul „Have a Nice Day” a ajuns pe locul I în Australia, Olanda, Austria, Germania și Canada după doar o săptămână de la lansare.

Grupul Bon Jovi a cunoscut succesul în anii ’80. Trupa și-a continuat succesul și în deceniile următoare, fiind astăzi considerată una din cele mai mari trupe rock a lumii. Bon Jovi a vândut mai mult de 35 de milioane de albume în Statele Unite ale Americii și peste 120 de albume în toată lumea, având la activ concerte live în marile orașe din Asia, Europa, Australia, Canada, Africa de Sud și America de Sud, precum și în orașele mari din Statele Unite.
Bon Jovi a scos 10 albume de studio, 2 albume ”best of” și un album live.
Bon Jovi a avut numeroase hituri în toată lumea precum ”You Give Love a Bad Name”, ”Livin’ on a Prayer”, ”Wanted Dead or Alive”, ”Bad Medicine”, “I’ll Be There for You”, ”Keep the Faith”, ”Bed of Roses”, ”Always”, ”It’s My Life”, “Have a Nice Day”, ”Everyday” și ”Who Says You Can’t Go Home”.

Surse : wikipedia.org, goldfmromania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

65 − 61 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie