Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de miercuri, 2 iulie, va fi în general frumoasă şi caldă

Vremea de miercuri, 2 iulie, va fi în general frumoasă şi caldă. Sunt posibile ploi de scurtă durată.

Miercuri, 2 iulie 2014, vremea va fi predominant frumoasă şi apropiată de normalul termic al începutului de iulie.summer_sun_hat Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi de scurtă durată, posibil însoţite şi de descărcări electrice, după-amiaza în zonele de munte, iar spre sfârşitul intervalului în nord-vestul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, iar cele minime, în general, între 10 şi 18 grade.

În Olteniţa, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. vremea 1Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, iar maxima zilei de 25°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

60 + = 63

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie