Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de week-end 11, 12 octombrie 2014

Vremea în țară

La noapte
În sudul, estul și centrul țãrii, cerul va fi parțial noros (nebulozitate joasã, stratiformã) și pe arii restrânse va fi ceațã. În restul zonelor cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1…2 grade în depresiuni și 15 grade în Dealurile de Vest.

Frunze toamnaSâmbătă
Vremea va fi predominant frumoasã și mai caldã decât în mod obișnuit în a doua decadã a lunii octombrie, cu deosebire în vestul, nord-vestul și centrul țãrii. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și noaptea în sud, în est și în centru pe arii restrânse va fi ceațã sau nebulozitate joasã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori local în regiunile intracarpatice; minimele termice se vor încadra între 5 și 16 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane, pânã la 1…2 grade.

Duminică
Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei date, în special în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri în sud-est. Dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, ușor mai mici pe litoral; minimele termice se vor încadra între 5 și 16 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 0 grade.

Vremea în Oltenița

La noapte
Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 8…10 grade.

SâmbătăPeisaje-de-toamna
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, însã dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã sau nebulozitate joasã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade, iar cea minimã de 6…8 grade.

Duminică
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 6…8 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 2 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Catharsis – originea şi sensul cuvântului Catharsis este un cuvânt de …
Corespondenta la redactie