Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de week-end 18, 19 octombrie 2014

Sâmbătă, 18 octombrie, valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă în toate regiunile, vremea devenind ușor mai rece decât în mod normal la această dată în Moldova și în estul Transilvaniei.

În cursul zilei, în jumătatea estică a țării, cerul va avea înnorări și local va mai ploua. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. Pe crestele montane, trecător, Frunze toamnaprecipitațiile pot fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Noaptea, cerul va deveni variabil în toate regiunile, iar ploile vor fi izolate. Vântul va prezenta intensificări locale, cu viteze mai mari în estul teritoriului, în sud-vestul extrem și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în jumătatea nordică a Moldovei și 22 de grade în Lunca Dunării. Temperaturile minime se vor încadra între 1 și 9 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -2 grade, unde se va produce brumă.

În Oltenița, valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă. În cursul zilei, cerul va avea înnorări și trecător va mai ploua slab. Noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

Duminică, 19 octombrie, vremea în România va fi predominant frumoasă. Valorile termice se vor situa ușor sub mediile climatologice specifice perioadei în regiunile estice și sud-estice, în timp ce în restul teritoriului vor Compunere-toamnafi apropiate de acestea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, iar cele minime se vor încadra între 1 și 10 grade, mai coborâte în depresiuni. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Spre dimineață, izolat, în zonele joase se va forma ceață, iar în estul Transilvaniei reapare bruma.

În Oltenița, vremea va fi predominat frumoasă, dar răcoroasă, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

86 + = 96

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie