Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de week-end 27, 28 septembrie 2014

Sâmbătă, 27 septembrie, vremea va deveni în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o creștere ușoară față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi slabe, îndeosebi la munte și în estul țării.Toamna 4 Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice și în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 4 și 14 grade.

În Oltenița, vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea ușoare intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Duminică, 28 septembrie, vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și Toamna 2moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade, mai scăzute în depresiuni.

În Oltenița, vremea se va menține în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

60 + = 64

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

Corespondenta la redactie