Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de weekend 30, 31 august 2014

Potrivit meteorologilor, în weekend vremea va fi frumoasă, cu temperaturi de până la 30 de grade, doar vântul soare 4urmând să sufle mai puternic. Temperaturile ajung la 22 de grade în Maramureş şi estul Transilvaniei, până la 29 de grade în Moldova, sudul Olteniei şi al Munteniei.

Sâmbătă, 30 august 2014, vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va marca o creştere uşoară în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul zilei, dar cu unele înnorări noaptea în nordul şi vestul teritoriului, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul ţării şi 29 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între 7 şi 17 grade.

Vremea in Oltenița va fi frumoasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13…14 grade.cald

Duminică, 31 august, norii își vor face simțită prezența parțial în vest, nord-vest şi zona de munte, însă izolat, cu ploi slabe, de scurtă durată, fiind posibile şi descărcări electrice. Pe litoral şi în sudul Banatului vântul sufla mai alert peste zi. Termometrele vor indica 23 de grade în estul Transilvaniei, în timp ce în sudul Moldovei şi în Lunca Dunării vor fi 30 de grade la umbră.

La Oltenița va fi la fel de cald, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu 29…30 de grade ziua şi 15..16 grade noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + = 19

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie