Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea de weekend 4, 5 octombrie 2014

Ploi, vânt și temperaturi scăzute. Așa va arăta vremea, în toată țara, în weekendul 4-5 octombrie.

VREMEA SÂMBĂTĂ, 4 OCTOMBRIE

Vremea rămâne răcoroasă. În vestul, nord-vestul şi centrul ţării și în sud-estul extrem va fi înnorat. În restul țării, Toamna Moeciu Suspredomină soarele. Plouă trecător pe parcursul zilei prin Crişana, local în Maramures, şi, izolat, în Transilvania şi Banat, posibil şi în sudul litoralului. Vântul va fi şi el mai alert pe litoral şi în sudul Banatului, iar la amiază vor fi temperaturi de numai 13 grade în nordul Moldovei, şi doar izolat, în regiunile intracarpatice, se ating 20 de grade la amiază

În Oltenița, vremea va fi răcoroasă, chiar dacă va fi însorit, fără ploi şi fără vânt agitat. Termometrele vor arăta la amiază 17…18 grade. În mod normal, pentru această perioadă, ar fi trebuit să avem în termometre 21 de grade Celsius

VREMEA DUMINICĂ, 5 OCTOMBRIE

Duminică, vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie, în aproape toată ţara, iar la amiază vor fi temperaturi de la 13-14 grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei până la 20 de grade, izolat, în centru şi nord-vest. Ca aspect, soarele se ascunde după nori doar prin sudul şi vestul ţării, ca şi la munte, unde însă doar izolat plouă slab pe parcursul zilei. Iar vântul dă semne de agitaţie numai în sudul Banatului, în rest este destul de liniştitToamna 5.

În Oltenița, duminică va fi ceva mai răcoare decât s-ar cuveni la această dată, cu nori, dar şi cu scurte intervale de soare, fără ploi şi fără intensificări de vânt, dar cu numai 17…18 grade în termometre la amiază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 5 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie