Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea luni 14 iulie: cer variabil, vreme frumoasă

Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, dar cu înnorãri temporare dupã-amiaza în zonele montane și submontane și în sud-vestul teritoriului, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

soare 1În restul țãrii ploile se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, mai coborâte în depresiuni.

În Olteniţa vremea va fi predominant frumoasã, cu cer variabil și vânt slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 16…18 grade.

Prognoza meteo 14 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 1

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie