Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea se anunță caniculară în sudul și sud-estul țării

În ţară: În sudul şi în sud-estul ţării vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară.

meteo_varaCerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în cursul nopţii. În restul teritoriului valorile termice vor marca o scădere semnificativă, iar vremea va fi în general instabilă. Astfel, mai ales în cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse , descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie. Maximele vor fi cuprinse de la 24 de grade în Maramureş până la 36 de grade în sudul şi estul Munteniei şi în vestul Dobrogei, iar cele minime se vor situa între 13 şi 25 de grade.

În Oltenița:

Vremea va fi caniculară. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab. Maxima se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 19…21 de grade.

Mâine:

Vremea va fi în continuare călduroasă, cu o maximă termică de 31…32 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate seara, când se vor semnala averse. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade.

16-17-aug-2014

Informații furnizate de Administrația Națională de Meteorologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 4 = 1

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie