Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Vremea se încălzește cu temperaturi maxime până la 33 de grade

Vremea va continua să se încălzească, devenind călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a ţării.

Vor fi înnorări şi pe arii restrânse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, spre fericire varaseară în nord-vest, iar noaptea în regiunile vestice. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 33 de grade, iar cele minime între 13 şi 22 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali.

În Oltenița se prevede сer predominant senin, fără precipitaţii. Vântul va sufla din sud slab la moderat. Temperatura aerului noaptea +11..+16°C

Temperatura aerului ziua va oscila între +28..+33°Ccald
Factorii meteorologici vor contribui la acumularea poluanţilor în aer.
Nivelul radiaţiei ultraviolete va fi înaltă.

 

Record de temperatură pentru unele staţii meteo

Meteorologii  spun că ziua de marţi, 7 august, a fost cea mai caldă zi din an, iar la unele de staţii meteo s-au înregistrat recorduri de temperatură. De exemplu, la staţia de la Bucureşti Filaret s-a depăşit recordul de temperatură înregistrat la această staţie în luna august. Ieri au fost înregistrate 41,5 grade.
Alte recorduri de temperatură au fost la Giurgiu 43,5 grade, Bacău 42,5 Olteniţa 41,5 şi Iaşi 41.
Bucureştiul a fost şi cea mai caldă Capitală din zona Balcanilor, cu 41,5 grade, în timp ce la Sofia au fost 38 de grade, 37 de grade la Atena şi 32 de grade la Belgrad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

60 − 59 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Catharsis – originea şi sensul cuvântului Catharsis este un cuvânt de …
Corespondenta la redactie