Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Weekendul 23 – 24 august 2014 va fi unul mai mult ploios

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în intervalul 23 august ora 03:00-24 august ora 23:00 vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, după cum urmează: vineri noaptea (22/23 august) şi pe parcursul zilei de sâmbătă (23 august) în Oltenia, Muntenia, precum şi în zona de munte, sâmbătă noaptea timp ploiosîndeosebi în regiunile vestice, iar duminică (24 august), local, în majoritatea regiunilor. Se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi, posibil, grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp.

În Oltenița mâine cerul va fi temporar noros. Noaptea se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări ale ploaie_vântului. Maxima va fi în jur de 28 de grade, iar minima de 17…19 grade.

Duminică, 24 august vor fi înnorări şi temporar se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă în jur de 17 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 1

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie