Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Accident mortal cu un biciclist

Luni, 16 martie a.c., în apropiere de localitatea Chirnogi a avut loc un grav accident de circulație finalizat cu un deces.

C. Sandală, de 36 ani, din Olteniţa, conducea un autoturism pe DJ 411, dinspre Chirnogi către Radovanu.
Acesta a surprins şi accidentat mortal pe A. Gheorghe, de 72 ani, din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi, care circula cu bicicleta.

Accident biciclist

Potrivit cercetărilor efectuate la locul accidentului, bătrânul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga.
Buletinul de presă primit la redacție notează faptul că șoferul, conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii au demarat cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

72 − 64 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie