Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Concursul Internațional ”Orașul meu de suflet” vă așteaptă!

concurs-orasȘcoala Raională de Arte Plastice ”Nicolae Moisei” din Telenești – Republica Moldova şi Asociația Cultural – Științifică “Pleiadis” din Iași – România  vă invită să participați la Concursul Internațional ”Orașul meu de suflet” din 30 octombrie a.c.

Calendarul concursului este următorul

15.09.2016 – 25.10.2016 – perioada de înscriere,
28.10.2016 – 29.10.2016 – jurizarea lucrărilor înscrise în concurs,
30.10.2016 – desfășurarea concursului cu publicarea tabelului de premiere,
15.11.2016 – 30.11.2016 – distribuirea coletelor poștale către participanți.

 Secțiuni: creații literare, pictură, desen, grafică, fotografii, Power Point, teatru, film, muzică.

Toate lucrările înscrise la concurs sunt incluse într-un sistem de premiere pe secțiuni și categorii de vârstă. Se vor acorda diplome pentru locurile I, II, III, mențiuni și trofee de excelență.

Regulamentul concursului:

La concurs pot participa preșcolari, elevi, studenți, cadre didactice și orice alte persoane interesate de activitate. Fiecare participant se poate înscrie la concurs la o singură secțiune cu maxim 3 lucrări. Mai multe detalii găsiți pe documentele atașate pe link-ul de mai jos.

Lucrările se trimit însoțite de fișa de înscriere, în format electronic, până la data de 25 octombrie 2016 la e-mail-ul: asociatia.pleiadis@gmail.com

Primirea lucrărilor se va confirma până pe data de 27 octombrie 2016.
Opțional se poate semna și acordul de parteneriat.

Detalii privind desfășurarea concursului le găsiți pe următorul link:

https://drive.google.com/file/d/0BwFw6nhA6a6tcEwyeUtMN3EydVk/view

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =

− 7 = 2

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie