Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

HOROSCOP 17-23 octombrie. Află ce îţi rezervă astrele pentru următoarele zile

horoscop-maronOpoziţia Lunii cu Venus duce la scăderea simţului practic, dar creşte compasiunea şi sensibilitatea. Este o zi în care visele romantice au şanse să se transforme în realitate. Această configuraţie astrală nu este favorabilă deciziilor importante sau acţiunilor pe muchie de cuţit mai ales în plan sentimental.

BERBEC

Ambiţia este pusă la încercare de astre şi se pare că deveniţi irascibili faţă de toată lumea din jur. Sunteţi percepuţi că nişte balauri ce scot flăcări pe nări şi mulţi se vor feri din calea dumneavoastră. Vă doriţi puţin mai multă intimitate şi nu sunteţi înţeleşi de ceilalţi. Totul e să va faceţi bine înţeleşi, dar fără ieşiri nervoase.

TAUR

Vă confruntaţi cu tot felul de convingeri care nu se potrivesc cu cele proprii. Încercaţi să vă convingeţi interlocutorii, dar nu reuşiţi cu toţi. Fiţi atenţi, deoarece energia de care dispuneţi vă face să vă spuneţi părerile cu voce tare şi nu întotdeauna cei care vorbesc aşa au şi dreptate.

GEMENI

Pentru următoarele zile Marte se află în casă banilor partenerului dumneavoastră. Asta înseamnă că va preocupă datorii, carduri de credit sau chiar o succesiune legată de o proprietate comună. Evitaţi confruntările directe.

RAC

Marte, planetă care face totul atât de dificil, se află vizavi de semnul dumneavoastră. Vă face mult mai nerăbdători, iar partenerilor şi prietenilor li se pare că sunteţi enervanţi. Deci, vă puteţi aştepta la discuţii aprinse cu cei din jur, asta doar dacă nu va potoliţi stilul prea critic de a face observaţii.

LEU

Lucraţi din greu, dar şi rezultatele sunt pe măsură. Mare atenţie să nu lucraţi doar pentru alţii, ci şi pentru propriul beneficiu. Dispuneţi de o energie de invidiat şi vă ajută şi o stare bună a sănătăţii. Nu ar strica să vă îmbunătăţiţi regimul de viaţă cu o nouă dietă.

FECIOARA

Se pare că veţi deveni mai egoist în perioada următoare. Ce va determina să fiţi aşa? Simţiţi nevoia să evadaţi din propria intimitate şi nu este chiar rău. Se impune să o faceţi cu precauţie, ca să nu îi deranjaţi pe cei de acasă. Nu creaţi un conflict, dacă nu e cazul.

BALANŢA

Aveţi nevoie de multă armonie în jurul dumneavoastră. Doriţi să faceţi multe schimbări prin casă şi va ocupaţi în mod deosebit de redecorări. Reuşiţi să-i impresionaţi pe cei din jur cu ideile creative şi gustul desăvârşit pentru frumos. Daţi frâu liber imaginaţiei!

SCORPION

Doriţi să spuneţi ceea ce gândiţi, fără să vă pese de urmări. Nu este tocmai soluţia cea mai bună la problemele cu care vă confruntaţi; da, ceilalţi trebuie să vă cunoască opiniile, însă nu trebuiesc impuse. Ştiţi cum se spune: tonul face muzica.

SĂGETĂTOR

În această săptămână sunteţi mânaţi de o dorinţă arzătoare de a vă îmbunătăţi situaţia financiară. Focoasa planetă Marte vă energizează casa câştigurilor şi vă stimulează fluxul de numerar în ambele direcţii. Primiţi sume frumuşele, dar atenţie cum le cheltuiţi!

CAPRICORN

Beneficiaţi de multă energie pozitivă şi munciţi din greu pentru a arată lumii de ce sunteţi în stare. Veţi fi mai mult un luptător pentru propriile drepturi, dar şi unul pentru drepturile altora. Dezavantajul este că puteţi deveni prea insistenţi şi autoritari. Nu uitaţi: atrageţi mai multe albine cu miere, nu cu oţet.

VĂRSĂTOR

Aveţi tendinţa de a deveni prea duri cu propria persoană şi trebuie să învăţaţi cum să reduceţi sau chiar să stopaţi comportamentul autodistructiv. Nu vă face bine o atitudine prea aspră. Dacă tot vreţi să lămuriţi o problemă cu cineva, de ce nu o faceţi cu acea persoană? Nu trebuie să începeţi prin a va mustră singuri.

PEŞTI

Plini de vervă, vă concentraţi prea mult atenţia asupra problemelor de familie şi le cam neglijaţi pe cele ale persoanei iubite. Tot năstruşnica planetă Marte este responsabilă de relaţiile dumneavoastră cu prietenii şi le va stimula benefic. Mare atenţie cum va dozaţi energia că să nu încurcaţi lucrurile. Aveţi tendinţa de a grăbi mersul lucrurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × four =

37 − = 29

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie