Berbec

Primiti o scrisoare! Vestile vor curge suvoi, mai ales in cursul diminetii. Sunt ore pe care trebuie sa le folositi pentru negoicieri. Rezultatul pozitiv este garantat. In cursul zilei este recomandabil sa incredintati initiativa altcuiva. Ocupti-va exclusiv de treburile in curs, finalizati-le pe cele ramase in urma, perfectionati-le. Sunt posibile calatorii de scurta durata, sau deplasari mai lungi in interes de serviciu. Oamenii pe care ii veti cunoaste acum sunt de perspectiva.

Taur

Banii vin singuri spre dumneavoastra. Fie veti beneficiaza de o completare surprinza a bugetului, fie va amintiti de un cont uitat. Nu este exclus, de asemenea, sa primiti o oferta de munca foarte bine remunerata. Astrele arata ca nu trebuie sa ignorati posibilitatile unui castig in plus. In relatiile personale sunteti cam incurcat in sentimentele si dorintele dumneavoastra, in pretentii si suparari. Cuvantul cheie este compromis!

Gemeni

Va reusi cel care stie sa fie atat sef, cat si subaltern, in functie de circumstante. Ziua dumneavoastra de munca poate incepe imediat dupa miezul noptii. Iar pana dimineata, puteti gasi o solutie pentru angajarea de discutii, tratative. In relatiile personale este un moment bun pentru reglementarea neintelegerilor.

RacHoroscop Maron

Nu trebuie sa va bazati pe intuitie si presentimente, ci pe fapte si logica. Daca doriti sa convingei pe cineva, adunati argumente. Evitati sa adoptati hotarari care vin in contradictoriu cu pararea generala. Cu o luna inainte de ziua de nastere, este bine sa porniti intr-o calatorie, sa va ocupati de imaginea dumneavoastra, sa intrati in dialog cu acei care va stimuleaza curiozitatea. Tot ce e nou si neobisnuit este numai aparent si dificil.

Leu

In viata dumneavoastra este posibil orice. Nu va lansati in declaratii categorice, pentru ca inevitabil ceva se va modifica, iar dumneavoastra veti evalua situatia dintr-un unghi total neasteptat. Asteptati-va la o surpriza, dar, posibil, si la o noua misiune. Nu refuzati si incepeti imediat ce vi se propue.

Fecioara

Trebuie sa folositi toate posibilitatile favorabile, nu asteptati sa va pice din cer ceea ce doriti. Norocul va zambeste, atentie insa sa nu treaca pe langa dumneavoastra. In privinta prietenilor, veti refuza sa fiti catalizator, preferand sa sa va umpleti viata cu energie si idei noi.

Balanta

Relatiile dumneavoastra vor fi supuse unor teste de rezistenta. Este valabil att pentru raporturile de serviciu, cat si despre relatiile cu persoane apropiate. Nu sunt excluse situatii conflictuale, iar daca doriti sa evitati “unghiurile ascutite”, folositi-va intreaga dumneavoastra diplomatie. Astrele va avertizeaza ca, desi v-ati dori sa-si criticati pe cei din jur, abtineti-va, in caz contrar rezultatul va va dezamagi cumplit.

Scorpion

Fiti atent la ceea ce se discuta in jurul dumneavoastra, pentru ca din discutiile altora puteti afla lucruri care va intereseaza, detalii si fapte despre care nu stiati, sau o idee deosebit de valoroasa. In plus, nu trebuie sa ignorati sfaturile sau sa respingeti ajutorul care vi se ofera. Cu alte cuvinte, cheia catre succes rezida nu numai in eforturile proprii, cat si in ajutorul si sprijinul celor aflati in jur.

Sagetator

Ceva va trezeste interesul in mod deosebit, astfel incat veti molipsi cu emotiile dumneavoastra si pe ceilalti. Posibil astazi veti cunoaste pe cineva care, ulterior, se va dovedi a fi jumatatea dumneavoastra. Pe de alta parte, este posibil sa inspirati realizarea unui proiect. Astazi sunteti capabil sa rasturnati munti numai pentru a va satisface interesul.

Capricorn

Astrele v-au pregatit pentru astazi numai vesti bune: succes la munca, unde veti reusi sa puneti la punct chestiunile ramase in urma si sa planificati noi activitati. Astazi sunteti generator de idei. Planurile gandite de dumneavoastra se vor dovedi extrem de bune si cu sanse extraordinare de reusita.

Varsator

Nu aveti voie sa stati intr-un singur loc. Viata cere din partea dumneavoastra noi emotii, noi evenimente si impresii, cat mai multa adrenalina in sange. Faceti ceea ce va place: mergeti la sala, alergati, faceti noi cunostinte. Oricum, astazi ar fi bine sa lucrati umar la umar cu Gemenii. Aveti o gramada de idei si planuri comune. Nu ezitati sa flirtati, fiind o zi buna pentru stabilirea de relatii. La munca aveti grija la detalii.

Horoscop MaroniuPesti

Multe lucruri va leaga de casa, de familie, de siguranta personala. Valorile sentimentale sunt foarte importante, pentru ca va garanteaza dragoste. Totusi, acum trebuie sa va ganditi cum sa pastrati relatiile cu persoanele apropiate si cum sa oferiti actiunilior dumneavoastra mai multa libertate pentru a duce la indeplinire niste interese personale. In general, va merge bine, dar evitati situatiile incerte.