Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 2-8 aprilie 2018

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 anunță o perioadă provocatoare pentru toate zodiile, din cauza ”conjuncției” dintre Marte și Saturn și a aspectelor tensionate de ”careu” dintre Mercur retrograd, pe de o parte și Marte și Saturn pe de alta. Planetele Marte și Saturn se află în zodia Capricorn și în data de 2 aprilie vor acționa în tandem: Marte aduce acțiune, îndrăzneală, spirit de inițiativă, dar Saturn cere prudență, răbdare și responsabilitate, iar mulți nativi vor avea senzația că bat pasul pe loc.
Și cu cât se vor lăsa dominați de enervare, supărare sau frustrare, cu atât vor avea mai mult de pierdut. Conjuncția Marte-Saturn din 2 aprilie își va pune amprenta nu doar pe această săptămână, ci și pe restul lunii aprilie.
Aspectele tensionate dintre Mercur  retrograd, aflat în zodia Berbec și planetele Marte și Saturn vor provoca tensiuni și în cupluri. Și în profesie sau afaceri, pentru că mai toată lumea va avea convingerea că deține adevărul și va încerca să își impună punctul de vedere, chiar cu riscul de a încălca reguli, ierarhii sau principii și de a nemulțumi persoane care reprezintă autoritatea (părinți, profesori, lideri de grup, șefi, patroni).
Din păcate, astfel de  ieșiri nu vor aduce nimic bun și nu puțini sunt cei care își pot ”tăia craca de sub picioare” sau pot rata oportunități extraordinare, fără să „lase loc de Bună ziua”.
În această săptămână câștigă doar cei care renunță la orgolii și acționează cu mult tact și cu prudență.

Berbec

Berbecii refac acte sau proiecte sau trebuie să muncească și pentru colegi care trag chiulul dar apar la momentul de bilanț pentru a  primi laude nemeritate. În plan financiar, apar restricții și, de aici, tensiuni în cuplu. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Berbec anunță tensiuni la locul de muncă sau complicații financiare chiar de luni, când Marte, planeta care îi patronează, va forma un aspect tensionat cu Saturn, aducătorul de restricții și de provocări. Răspunsul la o cerere de credit va întârzia sau nativilor li se vor cere acte suplimentare, onorariul pentru o activitate va fi mai mic decât cel sperat sau stabilit sau, la serviciu, nativilor li se vor încredința sarcini suplimentare, fără să se discute nimic despre partea financiară. Toate acestea vor provoca supărări și frustrări și mulți Berbeci vor dori să își facă dreptate, chiar cu riscul de a se certa cu cineva important sau cu riscul de a pierde o colaborare. Marte îi va motiva pe Berbeci să lupte pentru interesele lor. Nimic rău în asta, atâta timp cât nativii își vor alege cu atenție cuvintele și vor prezenta argumente solide. Joi, Mercur retrograd va forma un aspect tensionat cu Saturn, planeta Responsabilităților și mulți nativi Berbec vor fi copleșiți de responsabilitățile de la serviciu sau vor face un pas înapoi într-o relație sentimentală, dacă vor avea senzația că partenerul le cere prea mult sau că lucrurile evoluează prea rapid și ”libertatea” lor este pusă în pericol. Vineri, creativitatea nativilor va fi la cote maxime, dar din păcate, ideile lor nu vor avea, pentru moment, succesul scontat. În weekend, în cuplu: posibile tensiuni din cauza banilor.

Taur

Taurii au senzația că nu se mai pot baza pe nimeni și pe nimic. Informații furnizate de ”oameni de bine” pot zdruncina încrederea în partener sau pot provoca probleme în relația cu șefii și colegii. Ar trebui să nu dea crezare nimănui și să verifice tot ce li se spune. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Taur anunță posibile tensiuni în cuplu chiar de luni, când Luna și Venus vor fi ”în opoziție”, iar nativii vor fi greu de mulțumit, încăpățânați și foarte critici la adresa partenerului de viață. În plan profesional, însă, nativii vor avea surprize plăcute, mai ales dacă sunt interesați de un job în străinătate sau într-o companie străină sau dacă au de susținut un examen. Unii Tauri vor afla că, pentru a obține un job trebuie să urmeze niște cursuri, iar acestea vor cere bani, timp și modificarea agendei personale din următoarele săptămâni. Alții vor fi desemnați de șefi să plece într-o călătorie sau să se ocupe de un eveniment, în zilele care își programaseră un eveniment de familie sau  o minivacanță. Miercuri, 4 aprilie, Mercur retrograd va forma un aspect tensionat cu Marte, iar acesta va afecta nu doar relațiile de muncă sau afaceri, ci și relația de cuplu. Suspiciunea, gelozia sau invidia vor fi ”coordonatele zilei”, iar nativii vor avea sentimentul că nu se mai pot baza pe nimeni și pe nimic. Ar trebui să nu dea crezare nimănui, ci să verifice toate informațiile pe care le primesc, inclusiv de la prieteni sau de la persoane aparent bine intenționate. Joi, 5 aprilie, Mercur retrograd va forma un aspect tensionat și cu Saturn, aspect care îndeamnă la prudență în călătorii și negocieri. Vineri, 6 aprilie, va fi o zi norocoasă din punct de vedere financiar. În weekend, armonia dintre Lună și Venus, planeta care îi patronează pe Tauri, se va regăsi și în relația de cuplu, iar aspectul benefic de ”sextil” dintre Lună și Neptun îi va ajuta în relația cu prietenii apropiați.

Gemeni

Gemenii sunt mult prea ”prinși” cu problemele de la serviciu sau cu demersurile necesare pentru consolidarea carierei și nu mai au nici timp, nici chef, nici energie pentru nimic altceva. Nici măcar pentru persoana iubită. Gemenii vor fi nevoiți să își modifice planurile de viitor sau să renunțe la anumite proiecte din cauza resurselor financiare insuficiente sau din cauza anulării ori amânării unui sprijin financiar promis de un prieten. Aceste probleme vor fi greu de acceptat de către Gemeni pentru că săptămâna începe, pentru ei, într-o notă optimistă, creionată de discuții favorabile și promisiuni financiare la locul de muncă. Gemenii ar trebui să nu își facă planuri pe baza acestor simple promisiuni, mai ales că Mercur, planeta Comunicării, este în tranzit retrograd și este chiar planeta care îi patronează. Joi, 5 aprilie, Gemenii vor simți nu doar efectele careului dintre Mercur retrograd și Saturn, ci și efectele careului dintre Lună și Neptun. Acesta din urmă va produce tensiuni în cuplu pentru că Gemenii vor fi mult prea ”prinși” cu problemele de la serviciu sau cu demersurile necesare pentru consolidarea carierei și nu vor mai avea nici timp, nici chef, nici energie pentru nimic altceva. Nici măcar pentru persoana iubită. Ziua de vineri, 6 aprilie, poate aduce o soluție-surpriză prin intermediul unui coleg, o invitație la un eveniment care le va readuce zâmbetul pe buze sau un cadou neașteptat de la partenerul de viață. În weekend, Gemenii vor avea parte de pasiune în cuplu, iar nativii singuri pot avea parte de aventuri. Tot în weekend, Gemenii vor fi mai preocupați de sănătatea lor și vor dori să se odihnească, deși partenerul de viață și copiii ar putea avea alte planuri.

Rac

Racii își evaluează relațiile (inclusiv cea sentimentală) și vor să se retragă din cele în care nu sunt apreciați cu adevărat. În weekend, intră într-un nou cerc social care îi va ajuta și încuraja să își pună în valoare experiența și cunoștințele. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Rac anunță, pentru luni, tensiuni între persoana iubită și un prieten sau rezultate nesatisfăcătoare în promovarea unui proiect la care nativii au muncit cu drag în ultima perioadă. Pe de o parte, Marte îi va face pe Raci mai impulsivi și mai dominanți decât de obicei, iar pe de altă parte, Saturn le va cere maturitate, seriozitate și responsabilitate. Unii nativi vor avea senzația că sunt singurii care vor cu adevărat ca mariajul sau colaborarea să reziste și vor fi tentați să facă reproșuri și chiar să amenințe cu despărțirea. Dar o astfel de abordare nu va avea efectul scontat. Pentru Raci, va urma o perioadă de evaluare a relațiilor de orice fel și cei nemulțumiți de modul în care sunt tratați vor decide că e mai bine să se retragă. Dar, pentru că Mercur este retrograd până la jumătatea lunii aprilie, mulți nativi vor reveni asupra hotărârilor luate acum, iar alți nu vor lua, deocamdată, nicio decizie clară. În ultima parte a săptămânii, Racii își vor face noi prieteni sau vor intra într-un nou cerc social ori într-o rețea profesională, unde se vor simți apreciați și încurajați să își pună în valoare experiența și cunoștințele. Și s-ar putea ca sfatul sau exemplul unui prieten să ți ajute să își revizuiască planurile de viitor. Dar momentul acțiunii ar trebui să fie amânat până după data de 15 aprilie.

Leu

Leii care sunt nemulțumiți pentru că șeful direct pare că le ignoră meritele trebuie să aibă răbdare. În curând vor primi o ofertă excelentă de la o firmă concurentă sau vor fi apreciați de o persoană foarte importantă și totul se va schimba în bine. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Leu anunță posibile tensiuni în familie din cauza atenției speciale pe care nativii o acordă carierei. Pe de o parte, Marte, planeta Acțiunii, le va da Leilor energie, ambiție, dar și nerăbdare și le va amplifica dorința de a se afla în centrul atenției și de a-i domina pe ceilalți, iar pe de altă parte, planeta Saturn va aduce restricții și va pune accent pe muncă și responsabilități. Mulți Lei vor fi nemulțumiți: șeful direct le va ignora, parcă, rezultatele excelente obținute sau va promova pe altcineva, dar, peste câteva zile, nativii vor primi o ofertă excelentă de la o firmă concurentă sau vor fi apreciați de cineva foarte important. Marți, atenția Leilor se va îndrepta spre familie și dacă este cazul, vor putea rezolva, în mod neașteptat, o problemă legală sau administrativă. Dar tot Mercur retrograd în Berbec îi poate ajuta pe Lei să rezolve, în sfârșit, o problemă juridică sau să se pregătească foarte bine pentru un examen. Vineri, Leii pot pleca, pe neașteptate într-o călătorie, invitația unui prieten sau împreună cu persoana iubită. Pentru cei singuri, weekend-ul este promițător: chiar dacă nu își întâlnesc sufletul-pereche , Leii se vor afla în centrul atenției dacă vor lua parte la diverse evenimente și vor primi multe complimente și declarații.

Fecioara

Fecioarele singure care călătoresc în străinătate își pot întâlni marea iubire. Cele care au relație, trec printr-o perioadă complicată, cu probleme financiare sau reproșuri reciproce privind cheltuielile sau cu opinii diferite privind problemele unui copil. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Fecioară anunță ”probleme în paradis” chiar de luni, când sectorul Iubirii din astrograma nativilor va fi afectat de aspectul tensionat format de Marte, planeta Războiului și Saturn, planeta Responsabilității. Fecioarele vor fi nemulțumite de atitudinea partenerului sau, după caz, vor face comparații între actualul și ”ex”-ul și vor căuta nod în papură. Tensiunile se vor menține și în cursul zilei de marți, când nativii își vor idealiza un fost partener sau vor da vina pe partener că nu le oferă o iubire ”ca în filme”. În unele cupluri, tensiunile vor fi provocate de opiniile diferite privind o sarcină sau de soluțiile necesare pentru rezolvarea unei probleme de sănătate ori de altă natură cu care se confruntă un copil. Pentru Fecioare, începe o perioadă foarte complicată în plan sentimental sau în relația cu copiii. Iar atmosfera în cuplu va fi marcată și de tranzitul retrograd al planetei Mercur, planetă care îi patronează pe nativii Fecioară. Mercur retrograd poate aduce probleme financiare, certuri din cauza bugetului comun, reproșuri reciproce privind cheltuielile sau contribuția partenerilor sau disensiuni legate de investiții și priorități. Ziua de vineri, 6 aprilie, va fi potrivită pentru vizite la rude sau pentru cumpărarea de cadouri pentru cei dragi. În weekend, Luna se va afla în casa Iubirii din astrograma Fecioarelor și va putea să refacă armonia, dacă nativii vor face primul pas spre împăcare, dacă nu îi vor reproșa partenerului greșeli din trecut și dacă nu vor încerca să își impună punctul de vedere în ceea ce privește programul familiei pentru următoarele zile. Pentru cei singuri, o călătorie ”la mare distanță de casă” poate fi ocazia perfectă pentru întâlnirea cu Marea Iubire.

Balanța

Balanțele ar trebui să nu apeleze la credite în această perioadă, indiferent dacă au nevoie de mai mulți bani pentru cadouri de Paști sau pentru amenajarea locuinței. În familie, risc de ceartă din cauza unei probleme administrative sau patrimoniale. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Balanță anunță o perioadă norocoasă în plan financiar chiar de luni, când Luna se va afla în zodia Scorpion și va activa casa Banilor din astrograma nativilor. Este vorba despre bani câștigați din munca proprie. Iar Luna va fi în opoziție cu Venus, Micul Benefic, aflat în celălalt sector financiar din astrogramă, ”casa Banilor altora”. Acest aspect le recomandă nativilor să reziste tentației de a apela la credite în această perioadă, în ciuda ofertelor care le fac cu ochiul și a dorinței de a-i copleși pe cei dragi cu atenții și cadouri. Tot luni, planetele Marte și Saturn vor forma un aspect tensionat în sectorul Casei și al familiei din astrograma Balanțelor. Acesta vorbește despre risc de ceartă în familie din cauza unor probleme administrative sau patrimoniale sau din cauza cheltuielilor pe care nativii doresc să le facă pentru reamenajarea locuinței. În general, Balanțele evită conflictele și fac orice pentru armonie în cuplu, dar acum, Marte, aflat în Capricorn, le face mai impulsive și mai dornice de a-și impune punctul de vedere în familie. Prezența planetei Venus în zodia Taur va avea un impact pozitiv pentru că Venus este planeta care le patronează pe Balanțe și se află într-un sector foarte sensibil din astrograma lor: cel care se referă la banii altora, la resursele comune dar și la intimitatea din cuplu. Iar Venus este planeta Iubirii, armoniei și echilibrului. În ciuda provocărilor, Balanțele vor găsi, până la urmă, soluții.

Scorpion

Scorpionii au de partea lor planeta Iubirii, aflată în sectorul Mariajului din astrogramă. În relațiile ”cu vechime” se poate reface armonia de la început dacă partenerii depășesc problemele de comunicare, frustrările neexprimate, gelozia sau suspiciunea. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Scorpion anunță divergențe în cuplu sau în relația nativilor cu principalii colaboratori, chiar luni. Atunci, Luna aflată în zodia lor va fi în opoziție cu Venus, planeta Iubirii, aflată în sectorul Parteneriatelor din astrograma Scorpionilor. E bine, deci, ca Scorpionii să evite orice discuție pe teme sensibile, iar dacă au reproșuri de făcut, să își aleagă cu atenție cuvintele. Ziua de marți, 3 aprilie, va fi mai potrivită pentru discutarea eventualelor probleme cu care se confruntă cuplul sau pentru detensionarea relațiilor dintre nativi și copii. Pentru Scorpioni, urmează o perioadă complicată, în care vor fi prea critici, prea pretențioși sau își vor exprima ideile și opiniile într-o manieră care îi va deranja pe interlocutori și le va aduce probleme în relația cu cei din jur. Afectate pot fi în special relația cu frații, cu vecinii sau cu principalii colaboratori sau negocierile în afaceri. În weekend, agenda Scorpionilor va fi încărcată cu multe invitații de onorat sau călătorii, întâlniri cu prietenii sau multe mesaje și telefoane de dat. Luna se va afla în sectorul Comunicării din astrogramă, iar duminică va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, aflat în semnul Scorpionilor și cu Neptun, aflat în casa Iubirii. Pentru Scorpionii îndrăgostiți, această combinație astrală va aduce momente de vis, iar pentru cei singuri, șansa unor întâlniri cu persoane deosebite. Unii nativi se vor gândi la căsătorie, alții vor face încă un pas în relație, în timp ce nativii cu relații stabile și ”cu vechime” vor putea reface armonia de la început dacă vor reuși să depășească problemele de comunicare, frustrările neexprimate și gelozia sau suspiciunea.

Săgetător

Săgetătorii care cer acum o mărire de salariu se pot lovi de refuzul șefilor. Aceștia vor folosi, drept argument, lipsa resurselor financiare sau vor dori să impună, în schimb, responsabilități suplimentare, cu care nativii nu vor fi de acord. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Săgetător le recomandă nativilor să nu își programeze întâlniri importante nici luni, nici marți, pentru că nu vor fi în formă maximă și pot apărea și probleme financiare. Săgetătorii care vor cere, de exemplu, o promovare și o mărire de salariu, se vor lovi de refuzul șefilor, care vor folosi drept argument lipsa resurselor sau vor impune, în schimb, responsabilități cu care nativii nu vor fi de acord. În astfel de cazuri, insistența nu va aduce schimbările dorite, ci va tensiona și mai mult situația. Dar, după data de 16 aprilie, totul se va rezolva mai ușor. Pentru Săgetători va urma o perioadă în care investițiile și cheltuielile trebuie alese cu grijă, pentru că ele vor cere multă muncă și multe sacrificii din partea nativilor. Vineri, 6 aprilie, va fi o zi excelentă în plan sentimental: Săgetătorii vor face și vor primi declarații, partenerul îi va surprinde cu daruri, iar în cazul celor singuri, Uranus aflat în casa Iubirii ar putea să aducă o dragoste la prima vedere. Pentru unii Săgetători, aspectul armonios dintre Uranus aflat în casa Iubirii și Luna aflată chiar în zodia lor ar putea aduce o veste surpriză legată de o sarcină sau de nașterea unui copil. În weekend, Luna se va afla în Capricorn și va îndrepta atenția Săgetătorilor spre resursele financiare, iar unii nativi își vor găsi un job suplimentar pentru a-și suplimenta veniturile. Schimbarea va fi bine venită, chiar dacă activitatea în sine va începe în a doua parte a lunii.

Capricorn

Capricornii se simt copleșiți de probleme și responsabilități în afaceri sau profesie. În iubire, însă, norocul este de partea lor. Cei care au o relație se bucură de afecțiune și armonie, iar cei singuri au parte de oportunități sentimentale. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Capricorn anunță o perioadă dificilă pentru nativi. Aceștia se vor simți copleșiți de probleme și de responsabilități și vor trece prin momente în care își vor acuza, pe drept sau nu, prietenii că nu fac prea mult pentru ei. Capricornii se vor gândi la persoanele pe care le-au tot ajutat de-a lungul timpului și care acum nu-și mai fac timp nici măcar să le dea un telefon. Marte le va da Capricornilor energie, curajul de a risca, dorința de a învinge în competiții și de a-și stabili singuri regulile. Vor avea curajul de a risca și de a lansa noi proiecte, chiar acum, când Mercur este retrograd. Dar, acțiunea lui Saturn nu se va lăsa așteptată și Capricornii vor înțelege la scurt timp că riscurile sau cheltuielile legate de o afacere sunt mai mari decât au calculat sau că trebuie să aștepte mai mult decât credeau pentru fiecare etapă dintr-un proiect. Dar, dacă în afaceri nu merge totul ca pe roate, prezența planetei Venus în zodia Taur își spune cuvântul în plan sentimental. Iar asta pentru că Venus este planeta Iubirii și în această săptămână (de fapt, până în 24 aprilie) se va afla în casa Iubirii din astrograma Capricornilor. Iar asta înseamnă mai multă afecțiune și armonie în relațiile existente deja și oportunități sentimentale pentru nativii singuri. Aflată în zodia Taur, planeta Venus va armoniza și relațiile Capricornilor cu copiii și pentru cei care își doresc să devină părinți, poate veni, în această perioadă, cu vești foarte bune.

Vărsător

Vărsătorii care se mobilizează rapid pot transforma provocările profesionale în oportunități. De exemplu, cei care preiau, din mers, un proiect la care renunță un coleg, chiar dacă asta înseamnă muncă în plus, pentru repararea greșelilor acestuia. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie pentru zodia Vărsător anunță oportunități profesionale chiar de luni și oportunități financiare în cursul zilei de marți, cu condiția ca nativii să reușească să se mobilizeze rapid și să nu refuze provocările. Luni, de exemplu, un coleg va renunța la un proiect, iar cei care vor fi de acord să îl preia din mers, vor avea de câștigat pe termen lung, chiar dacă vor fi nevoiți să repare eventuale erori sau chiar să refacă proiectul de la zero. Astfel de provocări care se pot transforma în oportunități sunt aduse de Marte, planeta Acțiunii și Saturn, planeta Responsabilității. Vărsătorii trebuie să evite certurile cu foști colegi, prieteni sau parteneri, iar în cuplu sau în afacerile actuale, să nu aducă în discuții probleme din trecut, care oricum nu mai au nicio importanță. Prezența planetei Uranus în sectorul Comunicării din astrogramă, în aspect armonios cu Luna aflată în casa Prietenilor, le poate aduce în cursul zilei de joi o șansă extraordinară de a face parte dintr-un cerc select profesional, care îi va ajuta, ulterior, în carieră. Vineri, 6 aprilie, Vărsătorii pot primi invitația-surpriză la un eveniment sau pot pleca într-o scurtă călătorie cu grupul de prieteni. În weekend, Luna se va afla în casa Trecutului din astrograma Vărsătorilor, aducând nostalgie și sensibilitate și favorizând stingerea unor conflicte și detașarea de trecut. Duminică, norocul le va surâde în plan financiar, iar nativii Vărsător pot primi sau câștiga, în mod nesperat, o sumă de bani, pe care se vor grăbi, în următoarele zile, să o dea pe cadouri pentru cei dragi.

Pești

Peștii sunt promovați sau premiați la actualul loc de muncă, iar în plan personal, scapă de eventualele tensiuni din cuplu. Nativii singuri își pot întâlni sufletul-pereche ocazia unui eveniment la care iau parte; deci ar trebui să onoreze invitațiile primite. Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Pești anunță schimbări în cercul de prieteni, din cauza unor nemulțumiri și dezamăgiri acumulate de nativi. Iar totul va începe chiar luni, când Luna se va afla în zodia Scorpion și va accentua sensibilitatea Peștilor, iar un gest nepotrivit al unui prieten va umple paharul. Nativii nu vor mai șterge nimic cu buretele, nu vor mai ierta și vor trece la schimbări, eliminând din lista de prieteni pe toți cei care i-au supărat sau dezamăgit. Marți, 3 aprilie, va fi o zi perfectă pentru planificarea unor călătorii în străinătate sau pentru înscrierea la cursuri de dezvoltare personală. Mercur se va afla în casa Banilor, iar celelalte două planete, în casa Prietenilor. Astfel, mijlocul săptămânii poate fi marcat, în cazul Peștilor, de un conflict cu prietenii legat de bani sau de renunțarea la un proiect din cauza fondurilor insuficiente. Pentru ultima variantă, nativilor li se recomandă răbdare pentru că soluțiile vor apărea după data de 15 aprilie, când Mercur va reveni la mersul direct în casa Banilor lor. Vineri, 6 aprilie, Peștii pot fie premiați sau promovați la serviciu sau, dacă au participat la un concurs, se vor afla printre învingători. În weekend, Luna se va muta în zodia Capricorn și va îndrepta atenția Peștilor spre prietenii adevărați, alături de care aceștia vor prefera să își petreacă timpul liber. Contextul astral din weekend va favoriza și proiectele personale și prezența nativilor pe rețelele de socializare, unde își pot întâlni și sufletul-pereche. În plan sentimental, prezența planetei Iubirii, Venus, în sectorul Comunicării din astrogramă îi poate ajuta pe nativii Pești să atenueze eventualele tensiuni din cuplu, iar pe cei singuri, să atragă în viața lor iubirea, cu ocazia unui eveniment la care iau parte, motiv pentru care ei ar trebui să onoreze invitațiile primite în această perioadă.

Sursa:
huff.ro

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie