Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscop săptămânal 28 octombrie-3 noiembrie 2019

Săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2019 este caracterizată de fenomenul de Lună Nouă care se formează în zodia Scorpion încă din prima zi a perioadei analizate. Astfel, se conturează o etapă de reînnoire, de noutate în viața fiecărei zodii, un nou capitol se va deschide și va trebui să dăm dovadă de mai multă implicare emoțională, dar și de mai multă ambiție în urmărirea scopurilor.

Pe data de 31 octombrie, Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, își începe mersul retrograd prin zodia Scorpion, aspect care va aduce o serie de reevaluări în viața fiecărei zodii, iar Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii materiale, va intra în semnul Săgetător pe data de 1 noiembrie 2019 și astfel va induce o notă de libertate, independență și spontaneitate în relațiile de cuplu.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta va aduce o serie de transformări la nivel emoțional, interior și este foarte probabil ca o serie de evenimente petrecute acum să-și pună amprenta într-un mod mult mai profund asupra nativilor decât s-ar fi așteptat. Este o etapă de regenerare pentru Berbeci și este de preferat să nu ia decizii majore acum. Pe de altă parte, este o perioadă de reevaluare financiară, de reevaluare a investițiilor făcute, a bugetului comun cu ceilalți, cu partenerul de viață și nu este exclus să apară conflicte pe tema banilor. Totodată, va fi o perioadă de reevaluare a relației intime cu persoană iubită. O serie de filozofii, de mentalități legate de iubire se pot schimba acum. Nativii care sunt singuri pot cunoaște o persoană din străinătate sau pot începe o relație cu cineva cunoscut într-o călătorie.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor intra într-o etapă de reevaluare a relației cu persoana iubită sau, în general, a modului în care văd, simt și-și manifestă iubirea. Cei care sunt singuri ar putea avea ocazia de a începe o nouă relație acum, însă va fi destul de greu de menținut echilibrul în cuplu, de aceeea va fi nevoie de multă comunicare cu partenerul de viață. În plan profesional, există șansa ca nativii să primească propuneri de colaborare, de asociere, însă va fi esențial să se analizeze în detaliu contractele de semnat, mai ales că negocierea nu va fi un atu al acestei perioade. Tentația aventurilor sexuale va fi mai mare în această perioadă, de aceea cei care sunt în relații stabile ar trebui să se gândească de două ori înainte de a acționa. Pe de altă parte, o serie de nativi pot primi acum sume de bani restante, pot încheia/obține un credit, o moștenire, pot finaliza un partaj, proces.

Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni va urma o perioadă de reevaluare a stării de sănătate și nu este exclus ca o serie de nativi să-și facă acum analize amănunțite. Este, totodată, o perioadă favorabilă schimbării stilului de viață și abordării unei alimentații sănătoase. Odihna este esențială în această perioadă, mai ales că nativii pot trece prin stări confuze de natură să le schimbe starea de spirit. La locul de muncă nu sunt excluse conflictele cu colegii și superiorii și sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale acum, de exemplu să-și schimbe jobul. Pentru cei care sunt singuri sau care au relații la distanță, această săptămână va fi una benefică. Noi povești de iubire pot să ia naștere acum.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac este o perioadă în care iubirea devine esențială. Pe de o parte, cei care sunt în relații stabile vor începe un amplu proces de reevaluare și remodelare a situației, iar nevoia de dialog și apropiere va fi mai mare ca niciodată (dacă se dorește consolidarea legăturii). Nu este exclus ca unii Raci să schimbe foaia în modul de creștere și educație al copiilor, iar alți nativi să analizeze în amănunt ideea de a deveni părinți. Cei care sunt singuri au mari șanse să înceapă o nouă poveste de iubire. În plan profesional sunt avantajați acei nativi care desfășoară activități artistice și de creație. Perioadă favorabilă pentru reechilibrarea relației cu colegii de muncă. Sarcinile și responsabilitățile profesionale vor fi îndeplinite cu mai multă ușurință, iar cei care-și caută un loc de muncă acum ar putea avea șansa de a se angaja. Sănătatea se va îmbunătăți și poate fi o perioadă favorabiă pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Leu

Familia și relația cu cei dragi poate deveni centru de interes al acestei perioade, însă se cere prudență în dialog deoarece tensiunile pot lua naștere acum cu mai multă ușurință. Este de preferat ca cei născuți în zodia Leu să-și reevalueze atitudinea față de părinți, față de soț/soție. De evitat acum orice formă de tranzacție, negociere a regimului unei locuințe. Nu este un moment bun pentru cei care doresc să vândă/cumpere un imobil. Pe de altă parte, din a doua parte a săptămânii cresc șansele ca cei singuri să cunoască o persoană cu care să înceapă o relație de dragoste, iar cei care formeză un cuplu ar trebui să profite de această perioadă pentru a-și consolida legătura cu persoana iubită.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de o comunicare foarte bună cu cei din jur și interesul pentru activitățile intelectuale va crește considerabil. Totodată, sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care transmit și receptează informația pentru că pot apărea neînțelegeri, motiv pentru care interviurile, ședințele, discursurile publice pot fi ușor tensionate. Se cere mai multă prudență la drum, în deplasări și mai mult studiu în cazul celor care au de susținut examene, teste. Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți considerabil și nativii Fecioară se vor concentra pe ideea de cămin, astfel vor petrece mai mult timp alături de cei dragi. Nu este exclus ca în cazul cuplurilor de lungă durată partenerii să se mute împreună sau cei care locuiau cu părinții să ia decizia acum de a se muta singuri.

Balanță

În plan financiar este o perioadă foarte bună pentru îmbunătățiea veniturilor, însă cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie foarte atenți la oportunitățile care apar, să le analizeze în amănunt și să nu se grăbească în semnarea contractelor decât dacă sunt complet siguri de termeni și condiții. Sume da bani restante pot intra acum în conturile Balanțelor. Pe de altă parte, în plan sentimental, cei care sunt singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul fie pe internet, fie într-o călătorie. Comunicarea în cuplu se va îmbunbătăți considerabil și șansele de împăcare în cazul partenerilor care au fost despărțiți cresc acum.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de un context favorabil transformărilor interioare, de principii și mentalități și nu este exclus ca unii nativi să apeleze inclusiv la schimbări de look și garderobă. Un moment al noilor începuturi, atât în plan personal, cât și sentimental și profesional. Situația financiară va avea șanse de a se îmbunătăți în această perioadă și nativii pot primi de la creșteri salariale și până la bonusuri, comisioane sau oferte de colaborare. Se cere, însă foarte multă prudență în dialog pentru că pot exista tensiuni, neînțelegeri între nativi și cei din jur și nu este exclus ca o serie de secrete să iasă acum la suprafață.

Săgetător

Săptămâna aceasta, cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea confrunta cu o serie de gânduri, frici și temeri de natură să le răscolească universul interior. Nativii sunt sfătuiți să-și reevalueze niște situații din trecut care i-au amprentat și să pornească pe un nou drum cu mai multă încredere. Revizuiri pot apărea și în legătură cu niște parteneriate, fie profesionale, fie sentimentale. Cu planeta iubirii în tranzit prin semnul lor, acești nativi au șansa de a-și consolida relația de cuplu, iar cei singuri pot cunoaște un posibil viitor partener prin intermediul unui prieten sau prin intermediul anturajului profesional.

Capricorn

Reevaluări ale unor planuri de viitor, ale unor relații de prietenie se întrevăd în această săptămână, iar cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să-și lărgească anturajul sau să-și redefinească criteriile după care își construiesc relațiile de pritenie. Nu este exclus să fie dezamăgiți de un prieten apropiat acum. Pe de altă parte, pot demara proiecte îndrăznețe, fie singuri, fie cu sprijin. O serie de prejudecăți, concepții învechite și care nu-i mai reprezintă și nu-i lasă să evolueze pot fi îndepărtate acum din gândurile nativilor, de aceea nu este exclus ca unele povești de iubire să intre pe o altă traiectorie.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător intră într-o perioadă de reevaluare a țelurilor și aspirațiilor de viitor și nu este exclus ca nativii să-și traseze noi opțiuni profesionale. Posibilitatea de a avansa în carieră, de a-și schimba domeniul de activitate este mare, însă va fi nevoie de multă prudență în luatea unei astfel de decizii radicale. Este un moment oportun ca nativii să iasă în față și să se facă remarcați, însă va trebui să o facă cu tact și diplomație, evitând tensiunile și conflictele. În plan sentimental, o relație de prietenie poate fi văzută cu alți ochi sau nativii pot cunoaște un posibil viitor partener de cuplu prin intermediul unui prieten sau într-o călătorie. De asemenea, noi relații de prietenie pot lua naștere acum cu persoane cu care nativii să observe că au multe în comun și au planuri de viitor compatibile.

Pești

O serie de principii de viață pot intra acum într-o perioadă de reevaluare serioasă și nu este exclus ca cei născuți în zodia Pești să facă ajustări serioase în legătură cu sistemul de valori și credințe după care se ghidează. Nu este o perioadă favorabilă călătoriilor și negocierilor, însă pot exista nativi care vor fi interesați acum să participe la cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau de perfecționare profesională. Pe de altă parte, cei singuri au șanse mari să cunoască persoane noi prin intermediul anturajului sau participând la evenimente cu caracter social, caritabil. Relațiile de prietenie se vor îmbunătăți și este posibil ca nativii să se împace cu o persoană dragă cu care au fost în conflict în ultima perioadă.

Sursa

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie