Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Horoscopul CRĂCIUNULUI: Cum te găseşte Moşul, în funcţie de zodie

Cum trăieşte fiecare semn zodiacal atmosfera sărbătorilor de iarnă? Ei bine, iată cum recunoşti fiecare zodie, în funcţie de atitudinea pe care o are faţă de această perioadă din an.

zodii-craciunBerbec

Dacă este genul care reuşeşte să împodobească bradul şi să decoreze întreaga casă într-un timp record, folosind tot soiul de decoraţiuni inedite, este cu siguranţă un berbec.

Taur

Are cel mai frumos brad de Crăciun din câte ai văzut. Însă îl recunoşti pe Taur în momentul în care descoperă că un prieten sau un apropiat ar putea avea un brad ceva mai frumos împodobit. Gelozia îl determină să plece de urgenţă acasă, pentru a remedia “problema”.

Gemeni

Pe acest nativ nu-l vei vedea implicat în atmosfera de sărbători decât în calitate de manager. Dacă ai nevoie de cineva care să îţi spună ce anume lipseşte şi ce mai ai de făcut, poţi conta pe ajutorul lui.

Rac

De sărbători, pe Rac îl găseşti mereu cu lacrimi de fericire în ochi, alături de cei dragi. Se implică teribil în decorarea bradului şi înfrumuseţarea căminului pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Leu

Dacă observi un brad împodobit cu cele mai costisitoare globuri, e clar că aparţine unui Leu. Să nu cumva să îndrăzneşti să modifici strategia pusă la punct de nativul Leu, fiindcă ţi-ai dat foc la valiză. Va avea grijă să sublinieze că ideea lui era cu siguranţă mai bună.

Fecioară

Vrea ca totul să fie perfect, aşa că din cinci în cinci minute, îi mai vine câte o idee pentru a îmbunătăţi aspectul bradului de Crăciun.

Balanţă

Adoră tot ce ţine de estetic, aşa că va privi îndelung bradul de Crăciun împodobit, în linişte, gândind la numai el ştie ce. Liniştea sărbătorilor este cea pe care Balanţa o apreciază cel mai mult.

Scorpion

Nativul din Scorpion va ţine totul secret, de la decoraţiunile alese şi până la cadourile de sub brad. Mândru de tot ce a realizat, va organiza o ceremonie de “inaugurare” a bradului, fix în Ajunul Crăciunului.

Săgetător

Oricât de rea ar fi vremea şi chiar dacă nu reuşeşte să aibă cel mai frumos brad dintre toţi, Săgetătorul poate fi recunoscut prin optimismul de care dă dovadă de fiecare dată. El este întruchiparea spiritului sărbătorilor de iarnă, jovial şi mereu cu zâmbetul pe buze.

Capricorn

Pragmatic şi cu picioarele pe pământ, Capricornul nu înţelege de ce se face atâta tevatură pe tema sărbătorilor. Alege un brad oarecare, trânteşte în el câteva globuri şi face haz de necaz ori de câte ori are ocazia.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsătorului ar prefera să decoreze bradul de Crăciun singur, pentru a-şi putea implementa viziunea. Dacă nu are posibilitatea, atunci cu siguranţă îşi va lăsa la vedere latura competitivă.

Peşti

Acest nativ va avea întotdeauna cele mai creative ornamente, chiar dacă asta înseamnă că multe dintre ele nu au nicio legătură cu Crăciunul. Până la urmă, spiritul sărbătorilor îl găseşti în suflet, nu în brad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − seven =

+ 59 = 64

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie