Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Întrebări de 100 de puncte : Pe ce a cheltuit Primăria Oltenița un miliard de lei vechi în perioada 11-13 aprilie 2015 și câți bani s-au alocat Clubului Copiilor Oltenița

Primaria Oltenița a devenit o fortăreață unde primarul Țone se ascunde pentru a juca așa cum își dorește, după ce a 11 aprilie balciangajat fără număr personal care să i se dedice și a creat funcții de ”directori” la toate departamentele din primărie. Nici acum nu se cunoaște limita de angajare, fiindcă probabil că nici nu există o limită la partidul de stânga, transformat după 1990 din FSN în alte partide până la PSD, cu președintele său suprem în frunte (în prezent președinte de onoare al PSD), care a format membri PSD ce se pot vedea cu ochiul liber.
Zilele orașului după noua modă a lui Petre Țone s-au desfășurat cum bine știm, dar indiferent că au fost puse intenționat pentru a marca ziua primarului de naștere sau pentru ca Petre Țone să facă valuri și să aducă indignare în sufletele multora schimbând o dată, ori poate pentru a face notă discordantă cu alți primari dinaintea sa și notă discordantă cu toată perioada când ziua orașului a fost sărbătorita de ziua patronului său spiritual Sf. Gheorghe, adică la 23 Aprilie, avem datoria de a ști pe ce s-a cheltuit un miliard de lei vechi alocat acestor zile ce de fapt au mascat alt gen de zile aniversare.
Cetățeni nenumărați din oraș doresc să știe pe ce s-au cheltuit asemenea sume uriașe, cât timp organizatorul nu cere bani pentru ce prezintă și are o politică aparte de lucru, organizator ce este prezent la Oltenița cu ocazia acestei sărbători încă din anul 2009. De asemenea există persoane ce doresc să știe ce bani au fost alocați Clubului Copiilor Oltenița, cu dorința de a se justifica cheltuielile, fiindcă vorbim de bani publici.
Trecem peste faptul că tactica pesedistă a format un grup de interese în primărie și peste imaginea de la prezidiul din ziua de luni, 13 aprilie, când s-au decernat niște diplome iar la pupitru se afla atât prefectul de care Țone are nevoie să IMG_1202legalizeze hotărârile de Consiliu Local cât și economista Manuela Crângașu, fără de care Țone nu poate face nimic în primărie și pe care probabil o instruiește să se poarte într-un fel anume cu toate cererile legate de bani, și spunem că suntem convinși de faptul că tot ce s-a văzut acolo luni nu are legătură cu realitatea.

Redacția noastră declară public că va face o cerere de justificare a banilor publici alocați acestor zile, iar conform Legii accesului la informația publică, Petre Țone este obligat să o prezinte.

One Response to Întrebări de 100 de puncte : Pe ce a cheltuit Primăria Oltenița un miliard de lei vechi în perioada 11-13 aprilie 2015 și câți bani s-au alocat Clubului Copiilor Oltenița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

54 + = 60

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie