Leacul pentru cancer, interzis de mafia industriei “Big Pharma”? De unde ne putem lua VITAMINA B17 (Amigdalina)?
Autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, scrie Cancure.
Este un fapt demonstrat că proprietăţile curative ale vitaminei B17, numită şi laetril sau amigdalina, sunt soluția împotriva cancerului.
Griffin susţine că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convenţională nu din raţiuni de ordin ştiinţific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare şi tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producţia armatei de substanţe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.
Vitamina B17 o putem lua cel mai simplu din sâmburii de caise
Amigdalina se găseşte în sâmburii de caise, migdale, vişine, piersici, prune şi mere, precum şi în seminţele de mere, sorg, mei, seminţe de in, linte, unele soiuri de fasole şi struguri. De asemenea, în unele plante şi multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentaţie.
Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroşi savanţi susţineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susţine autorul volumului menţionat. Potrivit acestuia, giganţii farmaceutici, precum şi Ministerul Sănătăţii al SUA au exercitat presiuni uriaşe asupra Direcţiei de control pentru calitatea alimentelor şi medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informaţiile ataşate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului.
In volumul său ‘World Without Cancer’, autorul american Edward Griffin descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de marele public, şi anume proprietăţile curative ale vitaminei B17, numită şi laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter.
Este un fapt demonstrat: această substanţă distruge repede celulele canceroase. Autorul oferă mai multe informaţii despre vindecarea bolnavilor de cancer graţie B17, precum şi explicaţiile ştiinţifice ale acţiunilor sale şi ridică întrebarea ‘De ce medicina convenţională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înşelătoare?’.
Griffin susţine că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convenţională nu din raţiuni de ordin ştiinţific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare şi tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producţia armatei de substanţe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră, scrie Agerpres in pagina electronica.
Vitamina B17, care ucide cancerul, este conţinută în special în sâmburii de caise. Aceştia au fost declaraţi oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani.După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson şi-a tratat cu succes pacienţii cu acest remediu şi l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.
Amigdalina se găseşte în sâmburii de caise, migdale, vişine, piersici, prune şi mere, precum şi în seminţele de mere, sorg, mei, seminţe de in, linte, unele soiuri de fasole şi struguri. De asemenea, în unele plante şi multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentaţie.
Modul actual de viaţă ne face să consumăm produse din făină rafinată, mult zahăr, ulei de gătit şi alte produse industriale şi procesate, în timp ce alimentele organice naturale au fost mult timp absente din meniul nostru. Bunicii noştri au mâncat alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, pâine din făină brută şi chiar pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fără să ştie, la vitaminele necesare pentru o viaţă sănătoasă, ferită de boli, inclusiv amigdalina (B17).
Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroşi savanţi susţineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susţine autorul volumului menţionat. Potrivit acestuia, giganţii farmaceutici, precum şi Ministerul Sănătăţii al SUA au exercitat presiuni uriaşe asupra Direcţiei de control pentru calitatea alimentelor şi medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informaţiile ataşate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului, precum şi vânzarea unor categorii de fructe proaspete şi sâmburi de caise.
Tactica mai includea răspândirea de zvonuri că sâmburii de caise şi de migdale conţin cianură şi că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care le mănâncă. Dar adevărul este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză până în zilele noastre, chiar dacă a consumat în cantităţi mari sâmburi de caise sau migdale, scrie Edward Griffin în volumul său.
Planta cu SUPER-PUTERI. Combate bolile cardiace, reduce colesterolul şi riscul de diabet
Potrivit cercetătorilor, spirulina a avut o contribuție însemnată pentru întreg globul omenesc – aceea de a crea oxigenul existent în atmosferă în urmă cu milioane de ani.
Spirulina a fost descoperită pentru prima oară în lacurile calde, cu apă alcalină, din statele africane sau cele ale Americii Centrale.
În cazul în care încercăm să îi analizăm compoziția chimiă vom descoperi faptul că aceasta conține mai mult de 70% proteine, dar și aminoacizi esențiali sau neesențiali necesari pentru o sănătate de fier. Potrivit specialiștilor, spirulina conține mai multe proteine decât carnea de vită sau soia. În plus, proteinele conținute de aceasta sunt de calitate destul de ridicată comparative cu cele provenite din alte surse, reușind astfel să ofere o foarte bună protecție în fața cancerului.
Printre celelalte proprietăți însemnate, putem aminti faptul că aceasta reduce colesterolul, este ușor digerabilă, oferă o bună imunitate organismului, protejeză împotriva gripei și răcelii și grăbește vindecarea bolilor copilăriei precum pojarul sau oreionul.
Având o compoziție crescută de acizi grași Omega, spirulina combate îmbolnăvirile cardiace, reducând riscul de artrită, diabet, depresie sau osteoporoză.
Ajută la dezvoltarea sistemului imunitar și reprezintă o sursă crescută de vitamina K, vitamina E, magneziu, calciu, zinc, fosfor, selenium.
Întrucât conține fitonutrienți, aceasta detoxifiază ficatul și rinichii, combate afecțiunile de tip infecțios ale organismului. Antioxidanții pe care îi conține reușește să mențină o piele frumoasă, prevenind astfel efectele nocive ale îmbătrânirii.
Surse :
cuvantul-ortodox.ro
ziuadecj.realitatea.net
Lasă un răspuns