Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Magazinul ”La Tăticu” îți urează sărbători fericite și poftă bună la produsele sale!

Cei care știu să aprecieze un magazin cu produse naturale din car­ne 100% au deja o alternativă sănătoasă la mezelurile pline de aditivi sau E-uri, care au invadat piața românească. A scăpa de mezelurile cu gust artificial și aditivi industriali nu înseamnă neapărat să trăiești costisitor, ci să trăiești sănătos.

la-taticuMagazinul ”La Tăticu” își prepară produsele după rețete proprii sau tradiționale, produse ce au devenit cunoscute și în alte orașe din țară. La Tăticu dacă mergi, vezi că totul este natural și vei alege pe săturate produse de calitate, de la carne de vită ori de porc, până la produse preparate cu grijă și talent ce vor face deliciul zilelor de sărbători.

la-taticu-4 la-taticu-5 la-taticu-6la-taticu-11Unicul maga­zin de desfacere a aces­tor produse este la 1500 de metri de casa ta. Pe DN 4, la ieșirea din Oltenița, magazinul ”La Tăticu” păstrează rețete de familie ale produselor din carne: costiță afumată, piept de porc, kaizer, ciolan de porc afumat, șuncă albă, pastramă de porc, șunculiță țărănească, cârnați de porc afumați, carnați de casă, pastramă de vită, dar și carne sau produse de Mangalița.

la-taticu-8 la-taticu-9
Zilnic, între orele 08 – 20, magazinul te așteaptă cu orice plăcere culinară visată, cea pe care o dorești, fără coloranţi şi conservanţi.
Pentru masa de Crăciun sau de Revelion, nu mai este nevoie să faci niciun efort fiindcă aici găsești caltaboş, tobă, şuncă, urechi de porc fierte și afumate, cârnați pe diverse categorii.

la-taticu-21 la-taticu-22 la-taticu-23 la-taticu-24Sunteți așteptați în singurul magazin de carne și preparate din carne care păstrază rețetele natural!!
Vino să guști și să deguști faimoasele produse ”La Tăticu”, cunoscute deja dincolo de Oltenița prin magazinele sale de desfacere. Vino și tu să le potrivești cu un vin pe care-l poți alege din magazin dacă dorești sau de oriunde, dar vino să descoperi și alte lucruri despre povestea ”La Tăticu”…

la-taticu-14

Magazinul ”La Tăticu” vă urează sărbători fericite și poftă bună la produsele sale!

brad-luminos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

51 + = 61

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – “costum de haine” sau “costum”? Structura …
Corespondenta la redactie