Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Mâine, 17 august, vreme instabilă iar temperatura scade

Duminică, vremea se răcorește semnificativ și în regiunile extracarpatice, astfel încât regimul termic de racoareva deveni mai coborât decât normalul perioadei în cea mai mare parte e teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa între 20…21 de grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 28…29 de grade în sud-est. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în sudul și centrul țării, precum și în zona de munte și izolat în rest. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi instabilcondiții de grindină.

În Oltenița vremea va fi instabilă, iar temperatura scade accentuat, astfel încât temperatura maximă va fi de 25…26 de grade C. Norii acoperă cerul și lasă averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − 4 =

68 + = 78

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie