Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Mâine, 17 august, vreme instabilă iar temperatura scade

Duminică, vremea se răcorește semnificativ și în regiunile extracarpatice, astfel încât regimul termic de racoareva deveni mai coborât decât normalul perioadei în cea mai mare parte e teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa între 20…21 de grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 28…29 de grade în sud-est. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în sudul și centrul țării, precum și în zona de munte și izolat în rest. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi instabilcondiții de grindină.

În Oltenița vremea va fi instabilă, iar temperatura scade accentuat, astfel încât temperatura maximă va fi de 25…26 de grade C. Norii acoperă cerul și lasă averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie