Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 1-4 mai 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi temporar noros și vor fi averse, în general slabe cantitativ, local în zona de munte și în Transilvania și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între 4 grade în depresiuni și 13 grade pe litoral.

Vineri 1 mai
Vremea se va încãlzi în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri ziua în regiunile estice și în zonele Parc-primavarade deal și munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtã duratã. Începând din orele amiezii și mai ales pe parcursul nopții, nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, unde pe arii din ce în ce mai extinse vor fi averse, izolat mai însemnate cantitativ. Izolat vor fi descãrcãri electrice și condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte și în nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în depresiuni și pe litoral și 24 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa între 4 și 13 grade.

Sâmbătă 2 mai
Vremea va fi în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse și descãrcãri electrice pe arii extinse, îndeosebi ziua, în vestul, centrul și nordul teritoriului, precum și în zona montanã, iar în celelalte regiuni astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții. Izolat, cu precãdere la deal și la munte, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în estul Transilvaniei și 19..20 grade, local, în regiunile extracarpatice. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 6 și 12 grade.

Duminică 3 mai
Vremea se va încãlzi și se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în est și în zona de munte, iar dupã-amiaza și noaptea și în vest și nord-vest, unde însã doar pe arii restrânse vor fi averse slabe. Vântul va prezenta unele intensificãri în cursul zilei la munte, în est și în extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade în Transilvania și nordul Moldovei și 23…24 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra, în general, între 1 și 11 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã.

Luni 4 mai
Vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi temporar noros și trecãtor va ploua slab, pe arii restrânse în nord și la munte și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…17 grade în nord-vest și pe litoral și 25 de grade în sud, iar cele minime se vor încadra între 5 și 14 grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 8…10 grade.

Vineri 1 mai
Vremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 9…11 grade.

Vine primavaraSâmbătă 2 mai
Vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate îndeosebi dupã-amiaza și seara când se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 17…18 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 9 grade.

Duminică 3 mai
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 9…10 grade.

Luni 4 mai
Vremea va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi 23…24 de grade, iar cea minimã va fi de 10…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + = 21

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie