Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 27-30 iunie 2015

Vremea in tara
La noapte

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în jumãtatea de sud a țãrii, la munte, iar spre dimineațã și în nord-est. Va ploua, mai ales în prima parte a nopții, pe arii relativ extinse în Muntenia, Oltenia, Munții Banatului, local în Carpații Meridionali și izolat în Dobrogea, sudul Banatului și al Transilvaniei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între 10 și 20 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni.

PisoiasSambata 27 iunie

Vremea se va ameliora atât sub aspectul precipitațiilor, cât și din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse însoțite de descãrcãri electrice pe arii restrânse în Muntenia, Oltenia, Transilvania, Maramureș, la munte și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în regiunile estice, sud-estice, precum și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 28 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade.

Duminica 28 iunie

Vremea va fi în general instabilã. Cerul va fi temporar noros și mai ales dupã-amiaza și în prima parte a nopții se vor semnala averse și descãrcãri electrice local în vestul, centrul, sudul țãrii, la munte și doar izolat în celelalte regiuni. Punctiform, mai ales la munte, cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în est, în sud-est și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade.

Luni 29 iunie

Vremea va fi în general instabilã în regiunile sud-vestice și în zonele montane și submontane, unde vor fi înnorãri temporar accentuate și local se vor semnala averse și descãrcãri electrice. În restul țãrii cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade.

Marti 30 iunie

Vremea va continua sã fie în general instabilã, cu precãdere în regiunile sudice și în cele montane și submontane unde, mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții, vor fi înnorãri temporar accentuate și local se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În restul țãrii astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade, mai ridicate pe litoral.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va fi mai mult noros și trecãtor, mai ales în prima parte a nopții, va mai ploua. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 13…14 grade.

La scaldatSambata 27 iunie

Vremea se va ameliora ca aspect și se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții când vor fi condiții sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 14…15 grade.

Duminica 28 iunie

Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza și în prima parte a nopții când vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimã va fi de 15…16 grade.

Luni  29 iunie

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate îndeosebi spre searã și în primele ore ale nopții când se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii 26 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Marti 30 iunie

Vremea va fi în general instabilã. Îndeosebi dupã-amiaza și la începutul nopții, vor fi înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 14…15 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + five =

60 − 52 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Este corectă expresia “în principal”? În limbajul actual, expresia în …
Corespondenta la redactie