Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 27-30 octombrie 2015

Vremea în țară
La noapteBarca toamna
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sud, în sud-est și în centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare pe litoral. Temperaturile minime se vor încadra între 0 și 10 grade, mai scãzute spre -4 grade în depresiuni, unde vor fi condiții de brumã. În zonele joase de relief, pe arii restrânse, se va semnala ceațã.

Marți 27 octombrie
Vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadã în partea de sud a țãrii, unde cerul va fi temporar noros. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe litoral și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei spre -7 grade. Mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceațã, iar în nordul, estul și centrul țãrii, precum și în Subcarpații Getici se va produce brumã.

Miercuri 28 octombrie
Vremea va fi în general frumoasã, iar temperaturile se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil dimineața și noaptea când pe arii restrânse va fi ceațã și mai mult senin în restul intervalului. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului și în deltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 17 grade, iar cele minime între -6 grade în estul Transilvaniei și 8 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Se va produce brumã în depresiuni, în zonele subcarpatice și izolat în restul teritoriului.

Joi 29 octombrie
Vremea se va menține în general frumoasã, cu valori termice în jurul normelor climatologice specifice sfârșitului de octombrie. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorãri temporare la sfârșitul intervalului în sud-est, însã condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 17 grade, iar cele minime între -1 și 9 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei spre -5 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceațã, iar în depresiuni, în zonele subcarpatice și izolat în restul teritoriului se va produce brumã.

Vineri 30 octombrie
Valorile termice se vor situa sub cele normale în regiunile estice, iar în restul țãrii regimul termic va fi caracterizat de valori specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei spre -4 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile sudice, unde izolat vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Izolat vor fi condiții de ceațã și pe arii restrânse se va produce brumã.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va avea unele înnorãri, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 5…7 grade.

Vreme ToamnaMarți 27 octombrie
Vremea se va rãci ușor fațã de intervalul anterior, astfel cã temperatura maximã va fi de 12…13 grade. Cerul va avea unele înnorãri ziua, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 2…3 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã, spre 0 grade.

Miercuri 28 octombrie
Vremea va fi predominant frumoasã și normalã sub aspect termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 13…14 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã, unde vor fi în jur de 0 grade.

Joi 29 octombrie
Vremea va rãmâne predominant frumoasã, cu valori termice apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 14…15 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 3 grade.

Vineri 30 octombrie
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 2…3 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 4 =

− 1 = 1

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie