Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 3-6 august 2015

Vremea in tara
La noapte

Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare în regiunile vestice și sud-vestice. Doar izolat în BanatVreme de vara vor fi posibile ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va continua sã prezinte intensificãri în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 și 19 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 8 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral.

Luni 3 august

Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare în regiunile vestice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în ziua precedentã, se vor încadra între 28 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre 8 grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral.

Marti 4 august

Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind izolat canicularã în vest și în sud. Cerul va fi variabil la parțial noros în sud-estul țãrii, în extremitatea de vest, dar și la munte și mai mult senin în celelalte zone. Vântul va fi în general moderat în sud și sud-est și va sufla slab în restul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…24 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

Miercuri 5 august

Vremea va fi cãlduroasã, pe arii restrânse canicularã în regiunile vestice și de sud-vest și izolat în cele centrale. Cerul va fi parțial noros la munte și în sud-estul teritoriului, unde izolat vor fi posibile averse și descãrcãri electrice, în timp ce în restul țãrii va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 36 de grade, iar cele minime între 9…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 24…25 de grade pe litoral și în Dealurile Banatului.

Joi 6 august

Vremea va fi cãlduroasã, local canicularã în special în vestul țãrii. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în zonele montane și în extremitatea sudicã a teritoriului, unde izolat vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare pe crestele montane și în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 30 și 37 de grade, iar cele minime se vor încadra între 14 și 24 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni.

Vremea in Oltenita
La noapte

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.

Luni 3 august

Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 19…20 de grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Vara plajaMarti 4 august

Vremea va fi cãlduroasã, iar dupã-amiaza se va atinge starea de caniculã, cu o maximã termicã de 34…35 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat. Temperatura minimã va fi de 20…21 de grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Miercuri 5 august

Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã de 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla și moderat. Temperatura minimã va fi de 20…21 de grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Joi 6 august
Vremea va fi canicularã, cu o maximã termicã de 34…35 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei. Temperatura minimã va fi de 20…21 de grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 1

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie