Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 6-9 iulie 2016

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și izolat averse și descãrcãri electrice în zona de munte, iar spre Din Gradinasfârșitul intervalului și în extremitatea de nord-vest a țãrii. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade pe litoral.

Miercuri 6 iulie
Instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și cu caracter torențial, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în prima parte a intervalului în vestul, nordul, centrul țãrii și la munte, apoi în regiunile estice, sudice, centrale și doar pe arii restrânse în rest. Izolat, cantitãțile de apã vor depãși 25…30 l/mp și va cãdea grindinã. Valorile termice vor fi în creștere în cea mai mare parte a țãrii, cu precãdere în regiunile extracarpatice, unde local vremea va deveni cãlduroasã. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, unde vor crea din nou disconfort. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade.

Joi 7 iulie
Vremea se va rãcori în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în nordul țãrii și în depresiuni și 30 de grade în extremitatea de sud, iar cele minime se vor situa, în general, între 7 și 17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, averse și descãrcãri electrice, mai ales ziua, în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei, zona Carpaților Orientali, estul Carpaților Meridionali și pe arii restrânse în rest. Izolat se vor aduna cantitãți mai importante de apã și se mențin condiții pentru cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificãri, îndeosebi în nord-est, sud-vest și la munte.

Vineri 8 iulie
Vremea se va încãlzi ușor în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 20 grade, mai scãzute în depresiuni. Ziua cerul va fi variabil și doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Noaptea înnorãrile se vor accentua în regiunile nord-vestice și nordice unde vor fi averse, fenomene electrice și vânt mai intens.

Sambata 9 iulie
Vremea va fi în general instabilã. Mai ales pe parcursul zilei vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului în regiunile centrale, nordice, estice, la munte, dar pe arii restrânse, mai ales dupã-amiaza și seara, și în restul teritoriului. Izolat se vor aduna cantitãți mai importante de apã și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 18 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 14…16 grade.

Superba FloareMiercuri 6 iulie
Vremea va deveni cãlduroasã, cu o maximã termicã de 30…31 de grade și disconfort în orele dupã-amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate noaptea, în special în a doua parte, când va crește probabilitatea pentru averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului. Temperatura minimã va fi de 16…18 grade.

Joi 7 iulie
Vremea va fi în general instabilã și se va rãcori. Ziua cerul va avea înnorãri și temporar vor fi averse, descãrcãri electrice, iar vântul va sufla în general moderat. Noaptea cerul se va degaja treptat, iar vântul va slãbi în intensitate. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Vineri 8 iulie
Vremea se va încãlzi ușor în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 31 de grade, Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 15…16 grade.

Sâmbătă 9 iulie
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare dupã-amiaza și seara când vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 8 =

30 + = 35

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie