Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza vremii 14-17 octombrie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi temporar noros și va ploua izolat în vestul, sud-vestul țãrii și la munte. Vântul va sufla slab și Compunere-toamnamoderat, cu intensificãri în sudul Banatului, pe litoral și în Carpații Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, ușor mai scãzute, spre -2 grade, în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumã. Pe spații restrânse va fi ceațã, posibil asociatã izolat cu burnițã.

Miercuri 14 octombrie
Valorile termice vor fi în creștere în toatã țara, însã vor caracteriza în continuare o vreme mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã, în special în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, iar cele minime, în general, între 2 și 11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în vestul și în nord-vestul teritoriului, unde pe spații restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Banat și pe crestele montane. În zonele joase, dimineața și noaptea, pe spații restrânse se va semnala ceațã.

Joi 15 octombrie
Vremea va continua sã se încãlzeascã în cea mai mare parte a țãrii, astfel încât, în regiunile intracarpatice va deveni ușor mai caldã decât în mod normal la jumãtatea lunii octombrie. Cerul va fi temporar noros și izolat va ploua slab, ziua îndeosebi în zona montanã, iar noaptea cu precãdere în regiunile vestice. Vântul va avea intensificãri în sud-vestul și sudul teritoriului, cu viteze mai mari în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în nordul Moldovei și 23 de grade în Dealurile de Vest, iar cele minime între 1 grad în estul Transilvaniei și 13 grade în Banat și pe litoral. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea local se va semnala ceațã, posibil asociatã cu burnițã.

Vineri 16 octombrie
Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi temporar noros și local se vor semnala ploi slabe sau burnițe în vestul și sudul țãrii și cu totul izolat în rest. Vântul va prezenta intensificãri în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Banat și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 20 de grade, iar cele minime între 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 12 grade pe litoral și în sudul Banatului. Dimineața și noaptea, în zonele joase, local se va semnala ceațã.

Sâmbătă 17 octombrie
Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale în aceastã perioadã. Cerul va fi mai mult noros și va ploua sau va burnița în cea mai mare parte a țãrii. Vântul va prezenta intensificãri, mai ales în prima parte a zilei în jumãtatea sudicã a teritoriului, în nord-est și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 18 grade, iar cele minime între 5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 13 grade pe litoral. Dimineața și noaptea, în zonele jose, izolat va fi ceațã.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 3…5 grade.

Barca toamnaMiercuri 14 octombrie
Temperatura aerului va crește ușor, însã vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 12…13 grade, iar cea minimã de 5…7 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

Joi 15 octombrie
Temperatura aerului va continua sã creascã ușor, astfel cã maxima va fi de 16…17 grade, iar minima de 8…9 grade. Cerul va avea unele înnorãri și, îndeosebi dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã posibil asociatã cu burnițã. Vântul va sufla slab și moderat.

Vineri 16 octombrie
Cerul va avea înnorãri și vor fi condiții ca trecãtor sã plouã slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 15…16 grade, iar cea minimã de 9 …10 grade.

Sâmbătă 17 octombrie
Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a zilei. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimã va fi de 9 …10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 4 =

36 − 28 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie