Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Reguli pentru participarea la concursul de încadrare specialiști desfășurat la Inspectoratul de Poliție Județean Călărași

În vederea completării deficitului de personal existent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a demarat procedura de angajare a 17 posturi de polițiști și 4 de personal contractual, majoritatea de specialiști.

Reguli privind înscrierea la concurs: 

Înscrierea la concurs se face pe specialitate, întrucât, pentru toate specialităţile şi liniile de muncă, concursurile vor avea loc în aceeaşi zi, recomandăm candidaţilor să se înscrie la un singur concurs, neavând posibilitatea fizică de participare la mai multe, probele fiind programate în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră, pentru toate posturile scoase la concurs.

Candidatul se va înscrie la concurs personal, indiferent de localitatea unde îşi are domiciliul, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, respectiv municipiul Călăraşi, B-dul Republicii nr.44, județul Călărași, pe bază de cerere de înscriere şi dosar de recrutare în volum complet (cu excepţia fişei medicale), până la data de 19.01.2018.

Dosarele de recrutare vor cuprinde următoarele documente: 

 • cererea de înscriere şi CV ;
 • documente care atestă nivelul şi specializarea studiilor impuse de cerinţele postului, în original.
 • actul de identitate, carnetul de muncă/certificatul stagiu de cotizare şi/sau alte documente doveditoare care să ateste vechimea în muncă şi, dacă este cazul, livretul militar;
 • certificatul de naştere al candidatului, soţului/soţiei şi fiecărui copil, certificatul de căsătorie, precum şi, după caz, hotărâri judecătoreşti privind starea civilă;
 • autobiografia redactată olograf şi tabelul nominal cu rudele candidatului şi soţul/soţia candidatului;
 • acord accesare date;
 • o fotografie color 9 x 12 cm;
 • declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare;
 • un dosar plic.

Cu ocazia înscrierii, candidații vor prezenta toate documentele în original care vor fi xerocopiate şi certificate pentru conformitate în prezenţa candidaților, originalul acestora fiindu-le restituit pe loc. Sunt acceptate şi copii legalizate ale documentelor, dacă acestea sunt prezentate din iniţiativa candidatului.

Atenţie! Nu va fi acceptat dosarul de recrutare în cazul în care documentele prezentate în original, prezintă deteriorări sau alterări ale elementelor de siguranţă care nu permit stabilirea autenticităţii documentului sau sunt plastifiate.

Atenţie! Candidaţii care nu prezintă, la înscriere, toate documentele mai sus menţionate nu vor fi înscrişi la concurs, dosarele fiindu-le restituite pe loc pe bază de semnătură.

Atenţie! Este interzisă înscrierea prin fax, prin poştă, prin orice alte mijloace sau de către o altă persoană în afara candidatului, astfel că nu vor fi luate în considerare cererile de înscriere transmise în orice altă modalitate decât personal, documentele urmând a fi restituite candidaţilor care procedează neregulamentar.

Atenţie! După  data limită de înscriere, respectiv data de 19.01.2018, orele 15:00, nu se vor mai efectua înscrieri.

La concurs pot participa numai candidaţii ale căror dosare de recrutare sunt complete şi corect întocmite.
Mai multe detalii referitoare la condițiile de participare, tematica și bibliografia, documentația necesară pentru întocmirea dosarului de candidat și probele de concurs le găsiți accesând pagina web https://cl.www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs sau la sediul inspectoratului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 8 =

42 − = 41

Editorial
 • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

  Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

  Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Sensul şi originea expresiei “Patul lui Procust” În cultura română, …
Corespondenta la redactie