Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Schimbări majore în viață după eclipsa de lună din 18 august 2016

Joi, 18 august, s-au petrecut două fenomene uimitoare, care au început cu o eclipsa rară de lună ce a avut loc în constelația Vărsător, după cum spun astrologii. Al doilea fenomen a fost acela de Lună Plină. Ce înseamnă, mai exact, evenimentul astronomic de pe 18 august și cum ne afectează el?

Eclipsa de Luna FazeleEclipsa de lună de pe 18 august nu a fost la fel de vizibilă ca cele din ultimele luni. Luna nopții trecute a fost plină, iar Soarele și Pământul s-au aliniat, un fenomen care nu se întâmplă foarte des. Luna a fost acoperită doar parțial de umbra pământului.

Această schimbare va avea o mulțime de influențe în viața noastră și trebuie să ne așteptăm fie la o schimbare extremă în rutina de zi cu zi sau doar la o ușoară corecție / îmbunătățire într-o zonă a vieții fiecăruia, la care niciodată nu ne-am fi așteptat să progreseze.

Astrologii mai spun că unii oameni din viata noastră vor deveni furioși mai repede decât de obicei, iar alte persoane vor afișa nevoia lor constantă de atenție, sprijin și dragoste de la oricine care este dispus să le dea alinare. De asemenea, trebuie să ne așteptăm ca oamenii să își schimbe perspectivele lor cu privire la anumite subiecte și să le vadă acum într-o lumină diferită. Multora nu le va mai păsa de ceea ce spun alți oameni și de ceea ce cred cei din jur. În schimb, vom vedea o diferență semnificativă la persoanele din jur, mult mai dispuse să facă tot ce le stă în puțință pentru a fi fericite.  Negativitatea se va topi în curând după luptele de zi cu zi iar mulți vor fi în cele din urmă capabili să trăiască la modul la care și l-au dorit întotdeauna.

Luna Plina cu ImaginiAceastă schimbare majoră va fi o șansă pentru ca toată omenirea să își dea seama de ceea ce trebuie să facă pentru ei, pentru prieteni, pentru Univers. Este important să ne amintim că toți suntem doar oameni și orice fel de schimbare care se întâmplă este necesară și vine la momentul potrivit.

Încurajați-vă prietenii să încerce lucruri noi, să meargă în noi locuri, să întâlnească oameni noi și să vadă tot ceea ce este de văzut în această lume. Mergeți mai departe, progresați și alegeți ce vi se potrivește din orice experiență.

Sursa:
eli.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − six =

59 − = 50

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

Corespondenta la redactie