Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Un şofer prins fără permis şi o adolescentă accidentată pe Bd. Tineretului Olteniţa

Un conducător auto prins la volan, fără permis şi sub influenţa alcoolului, a încercat să se sustragă controlului

Politia drumÎn noaptea de 22/23 august 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Olteniţa au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism care circula pe DN 41, în comuna Chirnogi, conducătorul auto continuându-şi însă deplasarea. Autovehiculul, urmărit de poliţişti, a fost urmărit şi prins, pe raza comunei Chirnogi, după ce şoferul, fără experienţă, a pierdut controlul vehiculului, oprindu-se într-un cap de pod, fără a rezulta victime. Au fost identificaţi V. Ionuţ, de 20 ani, cel care a condus maşina, şi pasagerul, U. Dumitru, de 20 ani, pasagerul din dreapta, ambii din municipiul Olteniţa.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că V. Ionuţ nu posedă permis de conducere şi avea o concentraţie alcoolică de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză au fost demarate cercetări pentru a se stabili toate împrejurările conducerii pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis.

Un tânăr a accidentat uşor o fată de 15 ani
În după-amiaza de 22 august 2015, B. Tiberiu, de 23 ani, din municipiul Olteniţa, a condus un autoturism pe bulevardul Tineretului, din localitate, şi a accidentat uşor o fată de 15 ani, din municipiul Olteniţa, care se angajase în traversare pe trecerea pentru pietoni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Împrejurările şi cauzele producerii accidentelor rutiere fac obiectul cercetărilor demarate de poliţişti, în fiecare caz în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 1 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie