Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 februarie 2019

Săptămâna 4-10 februarie începe cu Luna Nouă în Vărsător. Acest aspect îi va influența în special pe cei născuți în zodia Vărsătorului sau cu ascendent în Vărsător, dar va avea un impact puternic și asupra celorlalte semne zodiacale. Este o perioadă a surprizelor și schimbărilor. 

BERBEC

Săptămâna 4-10 februarie 2019 este cea în care Berbecii vor afla informații nu tocmai pozitive despre prietenii lor, iar aceste detalii îi vor determina să își schimbe părerea despre aceștia și își vor reconfigura, imediat, atitudinea și natura relațiilor personale. Pot exista rupturi bruște de unii prieteni, dar și atașamente imprevizibile. Tendința va fi preluată și amplificată, în preajma zilei de 4 februarie, de Luna Nouă în Vărsător.

TAUR

În această săptămână, locul și rolul social vor fi în prim-planul atenției Taurilor. Aceștia vor simți atât amenințările, cât și șansa de a face salturi spectaculoase. Luna Nouă în Vărsător îi poate influența destul de mult în această perioadă, acești nativi putând să se gândească la un nou început, acceptând să își asume o nouă responsabilitate, chiar dacă acest lucru nu va fi lipsit de riscuri.

GEMENI
Pentru Gemeni, săptămâna începe cu planuri și proiecte profesionale sau de viață care au, în general, o notă aventuristă și îndrăzneață. Acei nativi care sunt nemulțumiți de anumite aspecte ale vieții lor vor simți nevoia de schimbare, mai ales în preajma zilei de 4 februarie, când se va produce, în acest sector, Luna Nouă în Vărsător. Astfel, cei născuți în această zodie vor prinde curaj și încredere în șansele lor de reușită.

RAC

Din punct de vedere financiar, Racii vor avea parte de o mulțime de surprize în această săptămână. Pot câștiga sume de bani importante, mai ales dacă  țin de ordinul promisiunilor sau al angajamentelor luate în cadrul unor dialoguri. Acești nativi trebuie să fie mai atenți în săptămâna 4-10 februarie 2019 la evaluările disproporționate sau la optimismul exagerat pe care l-ar putea stârni o împrejurare favorabilă lor, în linii mari.

LEU

Începe o săptămână marcată de  relații parteneriale pline de surprize și întorsături de situație care îi vor obliga pe nativi să-și reevalueze atitudinea, strategia și chiar implicarea sau retragerea lor din conflicte care evoluează imprevizibil. Luna Nouă în Vărsător de pe 4 februarie le aduce surprize de proporții în cazul unor conflicte în justiție.

FECIOARĂ

Fecioarele vor avea parte de surprize la locul de muncă. Anumite evenimente pot schimba datele problemei în relațiile lor cu șefii sau cu superiorii. Luna Nouă în Vărsător îi poate obliga pe acești nativi să se gândească la o demisie, un transfer sau chiar o pensionare anticipată.

BALANȚĂ

Luna Nouă în Vărsător care va opera pe casa a V-a îi va determina pe cei născuți în zodia Balanței să ia decizii drastice, radicale, dar justificate. Este un moment al destabilizărilor emoționale fie și numai pe fondul unor zvonuri sau relatări despre persoana iubită.

SCORPION

Scorpionii vor avea parte de surprize care vin dinspre rudele în vârstă, părinți. Evenimente care îi vizează, direct sau indirect, situații urgente pentru a căror rezolvare ei trebuie să se implice. În plus, tot în această săptămână, acești nativi se pot confrunta cu stricarea unor aparate, mai ales din categoria celor care folosesc curent electric ori generează radiații, fenomen care va fi resimțit mai ales în preajma zilei de 4 februarie, când va avea loc Luna Nouă în Vărsător, care va genera furtuni electromagnetice.

SĂGETĂTOR

Săptămâna 4-10 februarie 2019 nu este un moment bun pentru ca Săgetătorii să vorbească în public, să facă declarații, să dea interviuri. În preajma zilei de 4 februarie nu sunt deloc indicate deplasările nici pe distanțe mici, nici la depărtare, nici pe termen scurt, nici de lungă durată, nici în țară, nici în străinătate, nici pe cont propriu, nici într- un grup organizat. Atenție majoră la starea vehiculelor cu care se fac chiar și deplasările curente, prin oraș.

CAPRICORN

Capricornii vor avea parte de surprize bănești pe o largă paletă de situații, întâmplări, conjuncturi mai greu de anticipat. Unele pot fi favorabile nativilor, prin oportunitățile care li se deschid sau prin situațiile atipice care le permit să acționeze inteligent. Alteori, însă, ei pot fi victimele unor încurcături sau decizii ale altora, vecine cu abuzul, ca rezultat al incompetenței sau neînțelegerii corecte a situației de fapt, care îi pun pe jar și îi vor obliga pe Capricorni să alerge pentru a le da de capăt.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Vărsător îi va tulbura, îi va destabiliza, îi va face hipersensibili, extrovertiți, instabili și agitați pe acești nativi. În plus, în preajma zilei de 4 februarie, când va avea loc Luna Nouă în Vărsător, în sectorul casei I, a personalității, a construcției fizice și a afirmării personale, se poate vorbi de trăiri aparente.

PEȘTI

Peștii vor experimenta în această perioadă posibile furtuni interioare, provocate de amintiri sau de ecoul unor evenimente care trezesc repulsii ori generează o stare de surescitare, de spaimă, de teamă de viitor. În preajma zilei de 4 februarie, atunci când se va produce Luna Nouă în Vărsător, aproape tot ceea ce vine spre Pești, ca informație oficială sau ca relatare personală, „de la om la om, îi va destabiliza, de unde și o explicabilă tendință a lor de a se apăra sau proteja prin fuga de realitate.

Mai multe despre zodii aici

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie