Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Contact

Societatea noastră de astăzi este formată în aşa fel încât este nevoie de informaţie pentru a înţelege aspectele vieţii. Clişeu sau nu, vorbă din popor sau justificare pentru cei dornici de cunoaştere “informaţia înseamnă putere”.Pentru A ŞTI şi pentru A FI BINE INFORMAŢI, este nevoie de a căuta în jurul nostru repere, de a face paşii corecţi şi de a lupta să nu rămânem în întuneric.
Nu vom afla niciodată totul, însă sunt atât de multe de aflat ca o bucată din acel tot. Şi merită să încercăm. Depinde numai de noi dacă vrem să ne eliberăm sau nu.
Lipsa de informaţie atrofiază simţurile, abrutizează omul, lipsa de informaţie înrobeşte, schimbă situaţii în rău, face ca omul să devină propriul său sclav, să fie obligat să rămână închis în spaţiul propriei ignoranţe, somnului neştiinţei.
Ar fi bine ca toţi să ajungem să suferim de claustrofobia spaţiului închis al întunericului propriei minţi ca să ne găsim puterea să căutăm lumina.

Lipsa de informaţie şi cultură face ca omul să fie mai uşos de manipulat.

Oltenitainfo a apărut tocmai din dorinţa de a oferi olteniţenilor şi nu numai lor, o sursă nouă şi credibilă de informaţie în domenii diferite ale vieţii noastre de zi cu zi, în special informaţia locală. Site-ul îşi propune să fie o publicaţie dinamică, orientată către cititorii săi, cu o prezenţă solidă şi pe reţelele sociale, susţinând şiparticipând astfel la dezvoltarea continuă a comunităţii noastre.
Veţi fi conectaţi la ultimele noutăţi din viaţa socială, politică, culturală, şi nu numai.
Urmărim creearea unei comunităţi a celor care doresc să fie eliberaţi de minciună, de induceri în eroare, de vrăjeli electorale, de disimulări, dezorientări, incertitudini, astfel încât să participăm toţi  activ în formarea unui public sănătos, să ne implicăm în schimbul de idei, sfaturi şi experienţe, pe măsură ce urmărim evenimentele.

Accesul din ce în ce mai facil la internet poate oferi celor interesaţi ştirile proaspete de care au nevoie fără a mai trebui să se deplaseze la chioşcul de ziare. Cu un singur clic, informaţiile de ultimă oră vă pătrund în case sau birouri. Vă mulţumim că aţi ales www.oltenitainfo.ro pentru a vă potoli setea de informaţii şi vă aşteptăm să daţi clicul zilnic, pentru a afla ce se mai întâmplă în oraşul sau judeţul nostru, chiar în ţară şi în lume.

În ziar pot fi adăugate şi alte secţiuni, de aceea, orice sugestie din partea voastră este binevenită. Pentru aceasta aştept propuneri la adresa de mail oltenitainfo@gmail.com

Ne plac provocările şi ideile interesante! Aştept să ne cunoaştem.

Contact:

Laura Suzeanu

Tel.: 0724 472 609
Email: oltenitainfo@gmail.com

           

NOTĂ: Potrivit art. 206 Cod Penal, responsabilitatea juridică pentru conţinutul articolului aparţine în exclusivitate autorului. De asemenea, în cazul unor agenţii de presă şi personalităţi citate, responsabilitatea juridică aparţine acestora.

Ziarul online nu poate fi făcut responsabil pentru comentariile postate de cititori la articolele apărute. Punctele de vedere exprimate în comentarii sunt resposabilitatea celor care le-au scris şi postat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + nine =

38 + = 43

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie