Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Contact

Societatea noastră de astăzi este formată în aşa fel încât este nevoie de informaţie pentru a înţelege aspectele vieţii. Clişeu sau nu, vorbă din popor sau justificare pentru cei dornici de cunoaştere “informaţia înseamnă putere”.Pentru A ŞTI şi pentru A FI BINE INFORMAŢI, este nevoie de a căuta în jurul nostru repere, de a face paşii corecţi şi de a lupta să nu rămânem în întuneric.
Nu vom afla niciodată totul, însă sunt atât de multe de aflat ca o bucată din acel tot. Şi merită să încercăm. Depinde numai de noi dacă vrem să ne eliberăm sau nu.
Lipsa de informaţie atrofiază simţurile, abrutizează omul, lipsa de informaţie înrobeşte, schimbă situaţii în rău, face ca omul să devină propriul său sclav, să fie obligat să rămână închis în spaţiul propriei ignoranţe, somnului neştiinţei.
Ar fi bine ca toţi să ajungem să suferim de claustrofobia spaţiului închis al întunericului propriei minţi ca să ne găsim puterea să căutăm lumina.

Lipsa de informaţie şi cultură face ca omul să fie mai uşos de manipulat.

Oltenitainfo a apărut tocmai din dorinţa de a oferi olteniţenilor şi nu numai lor, o sursă nouă şi credibilă de informaţie în domenii diferite ale vieţii noastre de zi cu zi, în special informaţia locală. Site-ul îşi propune să fie o publicaţie dinamică, orientată către cititorii săi, cu o prezenţă solidă şi pe reţelele sociale, susţinând şiparticipând astfel la dezvoltarea continuă a comunităţii noastre.
Veţi fi conectaţi la ultimele noutăţi din viaţa socială, politică, culturală, şi nu numai.
Urmărim creearea unei comunităţi a celor care doresc să fie eliberaţi de minciună, de induceri în eroare, de vrăjeli electorale, de disimulări, dezorientări, incertitudini, astfel încât să participăm toţi  activ în formarea unui public sănătos, să ne implicăm în schimbul de idei, sfaturi şi experienţe, pe măsură ce urmărim evenimentele.

Accesul din ce în ce mai facil la internet poate oferi celor interesaţi ştirile proaspete de care au nevoie fără a mai trebui să se deplaseze la chioşcul de ziare. Cu un singur clic, informaţiile de ultimă oră vă pătrund în case sau birouri. Vă mulţumim că aţi ales www.oltenitainfo.ro pentru a vă potoli setea de informaţii şi vă aşteptăm să daţi clicul zilnic, pentru a afla ce se mai întâmplă în oraşul sau judeţul nostru, chiar în ţară şi în lume.

În ziar pot fi adăugate şi alte secţiuni, de aceea, orice sugestie din partea voastră este binevenită. Pentru aceasta aştept propuneri la adresa de mail oltenitainfo@gmail.com

Ne plac provocările şi ideile interesante! Aştept să ne cunoaştem.

Contact:

Laura Suzeanu

Tel.: 0724 472 609
Email: oltenitainfo@gmail.com

           

NOTĂ: Potrivit art. 206 Cod Penal, responsabilitatea juridică pentru conţinutul articolului aparţine în exclusivitate autorului. De asemenea, în cazul unor agenţii de presă şi personalităţi citate, responsabilitatea juridică aparţine acestora.

Ziarul online nu poate fi făcut responsabil pentru comentariile postate de cititori la articolele apărute. Punctele de vedere exprimate în comentarii sunt resposabilitatea celor care le-au scris şi postat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

74 − = 68

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie