Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

ADN-ul FANTOMĂ – o descoperire senzațională a oamenilor de știință

Cu toții am auzit, adeseori cu un zâmbet neîncrezător în colțul gurii, despre poveștile întunecate ale vrăjitorilor și magicienilor negri, cei care ar avea capacitatea să inducă, de la distanță, o boală mortală unui anumit om sau să îi facă legături de „dragoste” (a se citi pasiune sexuală) altuia, la cererea unor „clienți”. Aceste povești conțineau și următorul “amănunt”: era nevoie de ceva care i-a aparținut viitoarei victime – o șuviță de păr, o unghie, un element vestimentar pe care l-a purtat (de preferat transpirat)… Motivul acestei cereri era acela că magicianul negru avea nevoie de un element care să îl conecteze cu victima.

ADN-Fantoma

Desigur, cei mai mulți am refuzat să credem în autenticitatea unor astfel de relatări, în posibilitatea ca cineva să poată provoca, de la distanță, un astfel de efect. Am zâmbit superior, poate am zis ceva de genul: „mai lăsați-mă cu prostiile astea!” și am plecat mai departe, spunându-ne că lumea este naivă și puțină la minte…

Totuși, cercetările și experimentele făcute asupra ADN-ului uman au dus la mai multe descoperiri uimitoare, bulversante și pentru oamenii de știință. Pentru articolul de astăzi vă voi prezenta o astfel de cercetare, ale cărei rezultate explică știițific chiar și actele de Magie Neagră.

Vladimir Poponin, un bio-fizician rus despre ale cărui cercetări am vorbit și în articolul “ADN-ul fantomă – o descoperire de senzație a oamenilor de știință”, a făcut un experiment inedit: a prevalat ADN uman de la o anumită persoană și l-a plasat într-un dispozitiv unde se putea măsura activitatea mostrei. Într-o altă încăpere, persoana care a donat ADN-ul a fost supusă unor procese de stimulare emoțională, inducându-i-se diverse stări – de la bucurie, la tristețe, de la relaxare la furie.

În același timp, s-a verificat starea mostrei de ADN din camera alăturată. Rezultatele au șocat în prima fază colectivul știițific deoarece mostra izolată de ADN se comporta exact ca ADN-ul din restul corpului donatorului, reacționând identic la emoțiile pe care le trăia acea persoană, deși nu exista nicio conexiune fizică între acestea. Desigur, așa cum se procedează în orice experiment științific, procedura a fost repetată de nenumărate ori, de fiecare dată obținându-se aceleași rezultate.

Surpriza a fost și mai mare în momentul în care distanța dintre donatori și mostrele de ADN a fost mărită la sute de km, deoarce răspunsul dat de mostre era, și în acest caz, mulat după stările emoționale ale persoanelor pe care s-au făcut experimentele, manifestat exact în aceeași secvență de timp.

Concluzia desprinsă de aici, una care se bazează pe descoperirile fizicii cuantice, este aceea că există un câmp de energie și informație uriaș (poate chiar nelimitat) care ne înconjoară, și că pe acest fond de interconexiune subtilă între toate lucrurile, distanțele fizice par să fie irelevante pentru anumite fenomene iar lipsa de conexiune fizică, vizibilă, nu pare să conteze.

Practic aceste experimente dovedesc că o orice mostră din ADN-ul propriu, indiferent la ce distanță ar fi deplasată, este în conexiune subtilă cu noi, permanent, și că, așa cum o dovedește știința Radionicii, relația de influență este biunivocă; adică, ceea ce trăim noi în mod concret se transmite și la nivelul mostrei, dar și o influență care s-ar trasmite mostrei, în mod specific, ne poate influența pe noi, de la o distanță de sute sau mii de kilometri. De altfel, multe dintre armele psihotronice folosite astăzi de marile puteri se bazează pe aceste principii.

Revenind acum la subiectul MAGIA NEAGRĂ, aceste cercetări științifice o pun într-o cu totul altă lumină, scoțând-o din zona de poveste obscură și fantezistă, dându-i consistență.

Tehnicile de magie neagră, practicate încă din antichitate sau chiar din preistorie, presupun câțiva pași foarte clari: identificarea țintei prin intermediul unei amprente personale (păr, salivă, sânge, îmbrăcăminte transpirată) și direcționarea în câmpul său energetic, prin anumte ritualuri, a unor energii malefice, perturbatoare, capabile să genereze o boală gravă, de exemplu.

În ceea ce privește tehnicile de magie neagră sexuală, care urmăresc să genereze o dependență sexuală și o atracție irezistibilă față de cineva pentru care, în mod obișnuit, nu am simți aceste lucruri, folosesc un proces mai complex. Pe lângă anumite ritualuri care utilizează amprenta victimei, se mai colectează sânge menstrual sau secreții sexuale de la „clientul agresor”, pe care trebuie să le introducă în mâncarea și băutura victimei, pentru a impregna câmpul energetic al acesteia cu energia sexuală a agresorului și a o face să manifeste o dorință sexuală nestăpânită, perversă, față de el, cu scopul de a o dermina să aibă o relație fizică sau, în cazul în care are o astfel de ralație deja, să îi mărească atașamentul, pentru a o împiedica să plece din acea relație…

Readucând în discuție experimentele făcute de oamenii de ștință asupra ADN-ului, trebuie subliniat că ele sunt mult mai numeroase, concluziile fiind surprinzătoare și în alte direcții. În consecință, subiectul rămâne deschis…

Sursa:
cunoastelumea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

53 − 44 =

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Efectul Dunning-Kruger – de ce ignoranţii şi incompetenţii se supraapreciază …
Corespondenta la redactie