Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Adrian Gurzău (PMP): „Fără Băsescu și Boc, România ar fi avut soarta Greciei” | Ponta repetă „pomenile” lui Tăriceanu din 2008

Deputatul PMP Adrian Gurzău este de părere că România ar fi avut o soartă mai grea decât a Greciei, dacă nu aplica măsurile de austeritate în 2010. Acesta susține că țara noastră, nefiind în zona euro, nu ar fi fost ținută pe „perfuzii”, pentru a nu periclita întreaga zonă.

Traian-Basescu-si-Emil-BocGurzău consideră că ex-președinte Traian Băsescu și fostul premier Emil Boc „s-au sinucis aproape”, pentru a salva țara de la soarta Greciei.

„Acum, văzând soarta Greciei, este limpede ca lumina zile că măsurile luate în mai 2010 au salvat România de la o soartă mai rea, comparativ cu a Greciei.

Cât despre iresponsabilitate, să nu vorbească cei care, din lipsa de viziune economAdrian Gurzauica si politică, ar fi aruncat România într-o criză profundă. Niciun politician, nici Victor Ponta nici alţii, n-au spus ce soluţii alternative existau la măsurile luate de Băsescu şi Boc. Pentru că, pur şi simplu, nu existau alte măsuri„, a scris Gurzău pe facebook.

Grecia a intrat miercuri în mod oficial în incapacitate de plată față de Fondul Monetar Internațional, devenind prima țară dezvoltată care capătă un astfel de statut nedorit

Deputatul PMP a subliniat că actuala guvernare a propus măsuri fiscale și de creștere a veniturilor care sunt nesustenabile economic, iar „puterea actuală aruncă din noi țara pe traiectoria pe care a mers Grecia”.

„Considerând că sunt mai deştepţi decât toată lumea, binomul Ponta-Teodorovici, într-o stare de inconştientă crasă, distrug echilibrele macroeconomice la care ajunsese România în perioada 2010-2012, deşi în 2012-2014 guvernul Ponta a fost mai prudent. Ponta imită strategia lui Tariceanu”, a mai spus Gurzău, care este membru în Comisia pentru cercetarea abuzurilor, corupţie şi petiţii

Acesta susține că Guvernul Ponta va arunca cu „pomeni electorale” pentru a câștiga alegerile din 2016, iar dacă acest lucru nu se întâmpla, atunci vor lăsa un nou guvern să gestioneze cheltuielile suplimentare generate de aceste măsuri.

Sursa:
paginadepolitica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =

71 − = 62

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie