Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Afișul vesel ce flutură de lullaby peste bomba cu fundă roșie

Afișeeee…ia afișe neamuleeee…ține pomana și zii ”bogdaproste!!” că nu te mai întâlnești cu așa pomană oltenițeanule manipulat și înroșit fără să te prinzi!!…Ia aici bannere și le înghite până rămâi fără oxigen, ia să ți se umple ochii și capul greu, șovăielnic și labil, ia aici afișe cu ”Ponta președinte” și vezi ce mai promite să ți se împlinească în cincinalul următor din lumea galactică a 5-a de pe nava spațială ”Himerae Himerus”… Ia și-nghite că tu ții la d-astea, luați toți de-ngurgitați că e la modă, noua modă pesedistă impusă, numai blana diferă: ori e aspră ori bățoasă ori cafenie dar mai ales roșie. Afișe peste afișe, bannere peste bannere, păcăleală peste păcăleală, minciună peste minciună, disperare de putere peste disperare de muls, șantaj, mită, murdărie și scrâșneli din dinți, super glue din trandafiri peste gurile libere, gânduri mârșave dar în față vorbe mieroase, zâmbete rozalii din gânduri ipocrite etc etc adică PSD PSD PSD PSD (bateți din palme n-auziți????) și al său iubit, înmiresmat, îndrăgit bătu-l-ar norocu’ să-l bată cu eufemisme cu tot de președinte pontist…pontaci…pontoi…că pontos în niciun caz!!

Oltenița abundă de afișe electorale cu ”Ponta președinte” construite în roșu și alb cu predilecție în magazinele unde partidul stat are simpatizanți, dar și pe stradă, pe stâlpi sau copaci, cu Superman, vindecătorul, cascadorul râsului și plânsului, dansatorul anului, Messia cel bengos, baiatul cel vânjos din vadu’ lu’ Cornu’cel mieros, musculosul Pon Ta Shi Vik Tor, neasemuitul plagiatorus înconjurat de baronus porcus specimenus limbricus, cu tunsoarea lui pankisto-coreeano-retardato-bretonato-bruneto-frauduloso-comico-gineroso și zâmbetul unic prefăcut acru-ironic spre neterminat..Ponta printre porci, Ponta printre dresuri și dresing, Ponta într-un cort de campanie căpătat unde vinde o florăreasă cu țignal, Ponta rătăcit printre gogoșari, roșii, cartofi, țelină, printre struguri și ciuperci printre piețarii din hale…locuri pavoazate cu fața tâmp-veselă dar sigură de un succes răsunător – un sfidător și fără precedent pericol în așa zisa democrație a noastră vrea să pătrundă și să își facă apariția în traiul și viețile amețite ale oltenițenilor 24 din 24, iar alegerile din această toamnă să îl ridice pe culmile succesului electoral cu tot ce poate să presupună mașinăria robotizată din spate.
Aceeași față extenuantă este cocoțată pe bannerele agățate de copaci și stâlpi, printre frunze moarte și crengi, legănându-se deasupra celor pe care vrea să-i adoarmă cântând ”Dormi în pace să nu vezi”.
Campania aceasta nu înseamnă doar atât, înseamnă mult mai mult : ură unul împotriva altuia și atacuri, nu doar manevrele folosite pentru a pune sub cizmă și amorți tot ce mișcă în țara asta de membrii acestui partid, după unii numit ”ciuma roșie”, ci ranchiuna și dușmănia, ura morbidă, jignirile.
Abundența de afișe și stilul manipulator grosolan, fără scrupule, în a-și atrage aliați, arată disperarea PSD-ului de a-i scăpa de chingi, de afacerile ilegale, verdictele penale sau anchete pe cei vizați din interiorul partidului, propășiți aici și în perpetuă campanie de minciună și manipulare cu alegătorul, să-i scape de litera legii și verdicte usturătoare pe reprezentanții săi pușcăriași, pușcăriabili, urmăriți penal sau infractori, hoți, evazioniști.repr

Pitorescul oltenițean este umflat acum, umplut cu sârg de pitorescul unui portret multiplicat. Oare câți bani a costat pe oltenițean toată umplutura asta, toată spoiala asta de pe stâlpi, din vitrine, cutii sau de pe sârme? Se întreabă vreunul din contribuabili cu cât îi plătește pe Ponta și partidul megalomanic pentru aceste gesturi, pentru lansări de candidat și ce s-ar fi putut face cu acești bani irosiți? Oare se întreabă vreun contribuabil oltenițean câți ani va plăti din propriul buzunar adaosul după această campanie? Oare știu oltenițenii cât se minte și ce vor suporta începând din decembrie 2014? Oare se întreabă vreunul din electoratul pontist de ce țara asta condusă covârșitor de PSD în cei 24 de ani de la revoluție a ajuns atât de murdară moral, este așa de nedezvoltată, cu legile cele mai încâlcite și nedrepte din lume, cu un sistem de vot periculos, cu oameni majoritar sălbatici, fără resurse în special democrate pentru a se ridica economic și social? Oare furnicarul ăsta învățat să nu prea gândească furnicarul înlănțuit în melasa pesedistă știe că distruge un viitor, mai ales un viitor al tinerilor și copiilor ce vor fi sclavii unui sistem corupt?

Pe ce au strâns unii înainte au venit ca hunii alții și au jefuit totul, astfel încât cine nu face nimic și consumă ce a găsit risipind pe lansări, pomeni electorale și momeli, umblând în banii de investiții și la cei europeni pentru a construi plasele în care să le cadă alegătorii de stânga, să iasă nespoiți și salvatorii României, să arunce pe fostele guvernări pentru disimulare și sa ascundă marele lor jaf de la cei mulți, unii umili alții neinspirați, unii inculți alții needucați care-i votează fără crâcnire, timp în care ei vor pune țara pe butuci. Atunci oltenițeanul va rămâne în minte cu figura tâmp-veselă de pe afișe, cu cântecul de leagăn transformat în lullaby care să-i scârțâie în urechi, spunându-și în gândul lui ”Mult am fost al nimănui”…

Urmează detonarea bombei cu ceas iar numărătoarea inversă a început. Oare Oltenița va susține echipa de pirotehniști care să știe să dezarmeze bomba și oprească explozia? Mă îndoiesc. Oltenița nu doar că va ajuta la detonarea bombei dar va alimenta focul exploziei fără să realizeze că nu vor dispărea doar cei nevinovați ce au fost nevoiți să-i suporte pe cei neputincioși și neinspirați, nu vor dispărea doar cei care nu doresc o țară legată la minte, mâini, ochi și picioare, ci vor sări în aer toți inclusiv cei care au acceptat bomba legată cu fundă roșie în propria ogradă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 12 =

+ 24 = 30

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

6 iulie 2021

Ioana Pavelescu, singura elevă din Oltenița care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”În momentul în care vezi rezultatul nu îți vine să crezi. Și te mai uiți o dată, să te asiguri că e corect. Și încă o dată…”

Ioana Pavelescu a obținut media generală 10,00 la examenul recent de Bacalaureat. Ioana a împlinit pe 11 iulie vârsta majoratului și iată că la examenul maturității își demonstrează ei personal în primul rând, că studiul individual este important. Ioana nu are o rețetă secretă pentru această performanță deoarece munca susținută, munca în mod echilibrat a fost făcută cu răbdare, fără pauze prea lungi și urmând sfaturile părinților săi.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect – interregional sau inter-regional, nonvaloare sau non-valoare, …
Corespondenta la redactie