Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Alertă răpire: Adolescentă de 15 ani ridicată de pe o stradă din Târgu Mureș și forțată să urce într-o mașină

O adolescentă a fost răpita ieri de pe o stradă din Târgu Mureș. Ea a fost forțată să urce într-un Audi de culoare gri, anunță Poliția Română. Conform IGPR, răpirea a fost sesizată luni, 30 noiembrie, în jurul orei 17:40.

Fata are 15 ani, o cheamă Siketes Eva și este din Odorheiul Secuiesc. Cercetările recente au arătat că fata era cu unchiul ei pe strada Bega din Târgu Mureș când a fost luată cu forța de persoane necunoscute și forțată să intre într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care mașina s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat mai echipaje de poliție și specialiști, pentru identificarea autoturismului. Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu- se celula de criză. Cei care pot oferi date sunt rugați să sune la 112.

Comunicatul Poliției:

„Astăzi, în jurul orei 17.40, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 15 ani, SUKETES EVA, din Odorheiul Secuiesc. Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureș, a fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru identificarea autoturismului în cauză. S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză. Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.”

Editorial
  • Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    Dumnezeu nu face politică și nici preoții cu har nu pupă demagogi în fund

    “Tineți cu tărie Ortodoxia… Noi trăim acum timpuri însemnate în Apocalipsă, cele despre care îngerul a strigat: “Vai de cei ce trăiesc!” – înainte de venirea lăcustelor. “Istoria ne arată că Dumnezeu conduce popoarele și dă lecții de morală întregii lumi”. Viața socială se măsoară cu anii, secolele, mileniile, dar …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

Corespondenta la redactie