Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Alertă răpire: Adolescentă de 15 ani ridicată de pe o stradă din Târgu Mureș și forțată să urce într-o mașină

O adolescentă a fost răpita ieri de pe o stradă din Târgu Mureș. Ea a fost forțată să urce într-un Audi de culoare gri, anunță Poliția Română. Conform IGPR, răpirea a fost sesizată luni, 30 noiembrie, în jurul orei 17:40.

Fata are 15 ani, o cheamă Siketes Eva și este din Odorheiul Secuiesc. Cercetările recente au arătat că fata era cu unchiul ei pe strada Bega din Târgu Mureș când a fost luată cu forța de persoane necunoscute și forțată să intre într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care mașina s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat mai echipaje de poliție și specialiști, pentru identificarea autoturismului. Astfel, s-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu- se celula de criză. Cei care pot oferi date sunt rugați să sune la 112.

Comunicatul Poliției:

„Astăzi, în jurul orei 17.40, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 15 ani, SUKETES EVA, din Odorheiul Secuiesc. Din cercetări a reieșit că minora, în timp ce se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureș, a fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru identificarea autoturismului în cauză. S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză. Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112.”

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

24 octombrie 2020

Afară zidu-i roșu, înăuntru-i…infraroșu/Primăria Chirnogi s-a vopsit

Primăria Chirnogi și-a schimbat culoarea clădirii nu doar pe cea politică. Ion Ștefan (PSD) a cîștigat alegerile locale din acest an, iar Primăria Chirnogi a primit botezul roșu. Primarul Ion Ștefan din localitatea Chirnogi, județul Călărași, este atât de îndrăgostit de culoarea roșie încât a inaugurat începerea mandatului său cu schimbarea culorii clădirii primăriei.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Sensul şi originea cuvântului “machiavelism” Cuvântul machiavelism, utilizat pentru a …
Corespondenta la redactie